Βραβεία TripAdvisor σε ξενοδοχεία της Oceanos Hotels Group Greece

15-07-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Διακρίσεις από τον διεθνή τουριστικό οργανισμό TripAdvisor με τα γνωστά Βραβεία “Certificate of Excellence 2017” για δύο affiliated hotel properties της αλυσίδας ξενοδοχείων Oceanos Hotels Group Greece. Οι μονάδες που βραβεύθηκαν με την διάκριση για την τρέχουσα χρονιά είναι στα Χανιά, το “Conte Marino Villas”, συγκρότημα πολυτελών βιλών στην ευρύτερη περιοχή του Πλατανιά και στην Σαντορίνη, το “Sophia Luxury Suites”, πολυτελές boutique suites hotel με θέα την Καλντέρα.

Τα ξενοδοχεία διακρίθηκαν από τους ίδιους τους πελάτες που τα επισκέφθηκαν τόσο για το υψηλό επίπεδο service και παροχών, όσο και για τα πολυτελή στανταρτς των συγκεκριμμένων μονάδων. Και τα δύο καταλύματα απευθύνονται σε υψηλό επίπεδο πελατών και παρέχουν προιόν πολυτελούς τουρισμού (luxury tourism segment) στους συγκεκριμμένους προορισμούς.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Hotel Management Oceanos Hotels Group Greece, επιχειρηματικών συμφερόντων των αδερφών Πέτρου και Θεοδώρου Σταματογιαννάκη, με έδρα την Κρήτη, διαχειρίζεται ξενοδοχειακές μονάδες, πολυτελή συγκροτήματα βιλών, ιστορικά ξενοδοχεία πόλεως και exclusive σουίτες καθώς επίσης συνεργάζεται και σε επίπεδο πωλήσεων, συμβολαίων και marketing διαθέτοντας Hotel Beds’ Bank σε Χανιά, Μύκονο, Σαντορίνη και Αττική, με δυναμική πάνω από 25.000 πελάτες τον χρόνο.

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη