Myconian Kyma, το νέο ξενοδοχείο των Design Hotels

30-06-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την 1η Μαϊου 2017 άνοιξε το πολυτελές ξενοδοχείο Myconian Kyma στη Μύκονο, το οποίο αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των Design Hotels™.

Το ξενοδοχείο, που διαθέτει 52 δωμάτια και 29 σουίτες και βρίσκεται πολύ κοντά από τη Χώρα, ανήκει στην οικογένεια Δακτυλίδη, που διαθέτει και άλλες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στη Μύκονο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ύψωμα και προσφέρει θέα στους παραδοσιακούς ανεμόμυλους της Μυκόνου καθώς και στα ψαροκάικα των κατοίκων του νησιού.

Είναι διακοσμημένο με καμπύλες γραμμές, διαθέτει πισίνα υπερχείλισης και παραπέμπει στο γκλάμουρ από τη δεκαετία του 60’. Κυριαρχεί το λευκό μάρμαρο με πινελιές φούξια. 

Οι κήποι του, οι ιδιωτικές πισίνες και ταράτσες, οι γεύσεις παγκόσμιου κύρους και οι πλήρεις υπηρεσίες σπα προσφέρουν μια σοφιστικέ αλλά και οικογενειακή παράλληλα ατμόσφαιρα.

Η Design Hotels ™ αντιπροσωπεύει πάνω από 280 ανεξάρτητα ξενοδοχεία σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε ακίνητο αντανακλά τις ιδέες ενός οραματιστή ξενοδόχου, όπως τονίζει, με πάθος για γνήσια φιλοξενία, πολιτιστική αυθεντικότητα και τολμηρές αρχιτεκτονικές ιδέες στον σχεδιασμό. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Βερολίνο και υποκαταστήματα στο Λονδίνο, τη Βαρκελώνη, τη Νέα Υόρκη και τη Σιγκαπούρη. 

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο