Nikki Beach: Λαμπερό πάρτι στα λευκά

14-06-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι υποδέχτηκε την καλοκαιρινή σεζόν μ’ ένα μεγάλο πάρτι που σίγουρα θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όσων ήταν εκεί. To καθιερωμένο White Party που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα Nikki Beach σε όλον τον κόσμο, φέτος είχε θέμα «Circus». Η μεγάλη τέντα που στήθηκε ενίσχυε τα happy vibes και τη γιορτινή διάθεση και επιβεβαίωνε την υπόσχεση για ένα «Circus» πάρτι. 

Ντυμένοι όλοι στα λευκά, όπως όριζε το θέμα, οι λαμπεροί καλεσμένοι προσήλθαν από το απόγευμα και δεν έφυγαν πριν τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσα τους ήταν και κάποιοι εκπρόσωπου του επιχειρηματικού κόσμου όπως οι: Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης, Νίκος Φραγκίστας, Σπύρος Τζοάνος, Νίκος Δρούγκας, Ευάγγελος Γούτος, η οικογένεια Παναγιωτίδη, o Λευτέρης Πετρούνιας κ.α. Το πλήθος των καλεσμένων υποδεχόταν πρώτο το νέο MINI Countryman της εταιρείας Σπανός, επιβλητικά τοποθετημένο στην κεντρική είσοδο. 

Στις 22:00 στα decks ανέβηκε ο DJ Dimitri from Paris. Ο μάγος της house θα αρκούσε από μόνος του για να μας ταξιδέψει με τις μουσικές του. Πόσο μάλλον πλαισιωμένος από ένα σκηνικό σαν αυτό… H Moet Ice Imperial, η μόνη σαμπάνια που πίνεται και με παγάκια σαν πότο, συνόδευε τα sushi collections που είχε ετοιμάσει ο σεφ Γιάννης Στρατηγού, ενώ τα 28Black premium αναψυκτικά της εταιρείας Entourage, ήταν εκεί να μας δροσίζουν όλο το βράδυ και να μας δίνουν ενέργεια να συνεχίσουμε τον χορό.  Παράλληλα, ξυλοπόδαροι, χορευτές με μάσκες και ευφάνταστα σόου με φωτιές τελειοποιούσαν το παζλ του πιο glamorous Circus Party που έχουμε να θυμόμαστε. 

Μια τέτοια γιορτή, με την υπογραφή του Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι -που πλέον βρίσκεται υπό συνεργατική εμπορική εκμετάλλευση με την HotelBrain, δεν θα μπορούσε να μην έχει μια extravagant δόση από λάμψη: όταν στα decks ανέβηκε o Dimitri from Paris, ο ουρανός φωτίστηκε από ένα πολύχρωμο firework show που ξεσήκωσε όλο το Πόρτο Χέλι και σηματοδότησε το ξεκίνημα ενός λαμπερού και πολλά υποσχόμενου καλοκαιριού.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο