Άνοιξε το ξενοδοχείο Ibis Style Heraklion Central by Accor

07-06-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το πρώτο ibis Styles ξενοδοχείο της Accor Hotels στην Ελλάδα άνοιξε στο Ηράκλειο. 

Το 4 αστέρων Ibis Style Heraklion Central by Accor διαθέτει 72 δωμάτια, καφέ και εστιατόριο στο κέντρο του Ηρακλείου. To συγκρότημα καλύπτει οικοδομικό τετράγωνο έκτασης 8.000 τ.μ. και λειτουργεί πάνω από το υπόγειο πάρκινγκ έκτασης 11.000 τ.μ. Central Parking στην οδό Κορωναίου. 

Η επένδυση ύψους άνω των 15 εκατ. ευρώ, χωρίς το κόστος του οικοπέδου, υλοποιήθηκε από την εταιρία Polis H.M. S.A., με βασικούς μετόχους τους επιχειρηματίες Μανόλη Σκουλούδη, Αντώνη Μιχελιδάκη και ένα στέλεχος διεθνούς τουριστικού ομίλου. 

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το νέο άνοιγμα που μαρτυρεί το ενδιαφέρον τής AccorHotels για την περιοχή. Πιστεύουμε ότι η αξία ενός παγκόσμιου ηγέτη όπως η AccorHotels μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό άξονα για τη στήριξη των Ελλήνων επιχειρηματιών της φιλοξενίας όπως ο κ. Μιχελιδάκης, όχι μόνο για τα τουριστικά ξενοδοχεία αλλά και για τα ξενοδοχεία πόλης», έχει δηλώσει ο COO της AccorServices για Ιταλία, Ελλάδα, Ισραήλ και Μάλτα κ. Renzo Iorio.

«Η συνεργασία μας με την AccorHotels για την εκπροσώπηση μιας τόσο ξεχωριστής και προσιτής αλυσίδας ξενοδοχείων διεθνούς εμβέλειας είναι πολύ σημαντική για εμάς και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα συμβάλλει στην τουριστική ζωή της πόλης του Ηρακλείου», έχει αναφέρει ο CEO της εταιρίας Polis H.M. SA. κ. Αντώνης Μιχελιδάκης.

Τα Ibis Styles, αποτελούν την all-inclusive οικονομική σειρά ξενοδοχείων της AccorHotels, και προσφέρουν την εμπειρία του design σε εκατοντάδες διαφορετικές μορφές.Η δημιουργικότητα και η καλή διάθεση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των άνετων ξενοδοχείων που το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό design και γοητεία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο των πόλεων ή κοντά σε κέντρα δραστηριότητας, ενώ κάθε ξενοδοχειακή μονάδα προσφέρει μια αισιόδοξη, μοντέρνα, χαρούμενη ατμόσφαιρα. Το χαρακτηριστικό all-inclusive πακέτο της αλυσίδας περιλαμβάνει το δωμάτιο, πλούσιο πρωινό μπουφέ και internet, καθώς και μια σειρά από μικρές επιπλέον παροχές. Στο τέλος του Δεκεμβρίου 2016, το δίκτυο αριθμούσε 367 ξενοδοχεία σε 36 χώρες.

 Ιδού πώς παρουσιάζεται το νέο ξενοδοχείο στην Booking.com:

"Σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά του Ηρακλείου, θα συναντήσετε το Ibis Styles Heraklion Central by Accor, πολύ κοντά σε σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα και πολυσύχναστες περιοχές της πόλης. Σε όλους τους χώρους προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi.

Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια του Ibis Styles Heraklion Central χαρακτηρίζονται από ξεχωριστό ντιζάιν και περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης 43 ιντσών, ηλεκτρονική θυρίδα ασφαλείας και μίνι μπαρ. Διαθέτουν μπαλκόνι ή παράθυρο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα ή στην πόλη. Μπορείτε να επωφεληθείτε από δωρεάν επιλογή μαξιλαριού και παροχές για τσάι/καφέ. Τα μοντέρνα μπάνια είναι εξοπλισμένα με καμπίνα ντους ψιλής βροχής και στεγνωτήρα μαλλιών. Παρέχεται κλιματισμός.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, το μεγάλο, ηλιόλουστο εστιατόριο σερβίρει πλούσια ποικιλία à la carte επιλογών, τόσο για μεσημεριανό γεύμα όσο και για δείπνο. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί επίσης μπαρ, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ζεστά ή κρύα ροφήματα, εκλεκτά κρασιά, ποτά, σπάνια ουίσκι και κοκτέιλ μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Όλη η μαγεία του Ηρακλείου ξεδιπλώνεται λίγα μόλις βήματα από το Ibis Styles Heraklion Centra. Σε μικρή απόσταση μπορείτε να επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό και το Ιστορικό Μουσείο, που φημίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο, τα Ενετικά Τείχη, το Φρούριο, την Κρήνη Μοροζίνι και το λιμάνι. Το παλάτι της Κνωσού απέχει 5χλμ. από το κατάλυμα, ενώ το Αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι 4χλμ. μακριά. Υπάρχει δωρεάν κλειστός, φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης. 

Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Ηράκλειο Πόλη σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια.

Μιλάμε τη γλώσσα σας!"

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων