Αποζημίωση 170.000 λιρών για δυσφήμιση απαιτεί ξενοδοχείο της Κρήτης από ζευγάρι Βρετανών

29-05-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

To σπίτι του κινδυνεύει να χάσει ζευγάρι Βρετανών, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ξενοδοχείο της Κρήτης, όπου διέμεναν στις διακοπές τους, για ψευδή ισχυρισμό ασθενείας από τροφική δηλητηρίαση.

Ο Sean και η Caroline Bondarenko, επικαλούμενοι ασθένεια κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο, αιτήθηκαν αποζημίωσης ύψους 10.000 λιρών, ενώ, τώρα, το ξενοδοχείο, διεκδικεί δικαστικά από αυτούς 170.000 λίρες για δυσφήμιση.

Οι βρετανοί, ωστόσο, αναφέρουν ότι είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν τη διαμάχη τους με το ελληνικό ξενοδοχείο στα δικαστήρια.

Το ζευγάρι από το Darlington, ισχυρίστηκε ότι το φαγητό και το ποτό στο ξενοδοχείο τους προκάλεσε ασθένεια για μία ημέρα, κατά τη διάρκεια της 7ήμερης διαμονής τους στο ξενοδοχείο τον  Οκτώβριο του 2013.

Η αίτηση αποζημίωσης από πλευράς των Βρετανών κατατέθηκε 3 χρόνια μετά τις διακοπές και έγινε μετά από προσέγγιση εταιρίας διαχείρισης παραπόνων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι 2 τουρίστες εμφανίζονται να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο, σε αναρτήσεις τους στα social media τις οποίες ανέσυρε από το παρελθόν το ξενοδοχείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις αποζημίωσης για λόγους ασθενείας από Βρετανούς τουρίστες παρουσιάζουν αύξηση 700% τους τελευταίους 18 μήνες.

Το ζευγάρι επιδιώκει τώρα να ανακαλέσει την αίτηση και να μεταθέσει τις ευθύνες της υπόθεσης στην εταιρία που τους προσέγγισε να καταθέσουν τη αίτηση αποζημίωσης, ισχυριζόμενο ότι εάν δεν είχε δεχθεί σχετική προτροπή δεν θα προέβαινε στη διεκδίκηση χρηματικού ποσού από το ξενοδοχείο. 

Παρότι, όπως είπαν οι Βρετανοί, ζήτησαν την απόσυρση της αίτησης για αποζημίωση, η εταιρία τους προειδοποίησε ότι θα έπρεπε να καταβάλλουν νομικά έξοδα.

Μάλιστα δήλωσαν «τρομοκρατημένοι» όταν διάβασαν την αγωγή η οποία, όπως είπαν, ανέφερε πολύ αρνητικά πράγματα που υποτίθεται ότι είπαν για το ξενοδοχείο, τα οποία διαψεύδουν.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ