Caldera Collection: Νέα προσθήκη το πολυτελές De Sol Spa Hotel στη Σαντορίνη

19-05-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Tο εντυπωσιακό ξενοδοχείο De Sol Spa Hotel, στην καρδιά της Σαντορίνης, προστέθηκε στο δίκτυο της αλυσίδας Caldera Collection.

Οι μοντέρνες εγκαταστάσεις, η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και η εξαιρετική τοποθεσία καθιστούν το De Sol ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές διαμονής στη Σαντορίνη, αλλά και διοργάνωσης συνεδρίων. Το ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας της οικογένειας Πατηνιώτη, λειτουργεί όλο το χρόνο. 

5 τύποι δωματίων καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του επισκέπτη, ενώ οι βίλες του De Sol Spa Hotel με θερμαινόμενη ιδιωτική πισίνα αποτελούν  εξαιρετική επιλογή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελές Spa σε χρυσούς τόνους με μάρμαρο και ψηφιδωτά. Το ευρύχωρο τζακούζι χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, ενώ προσφέρει πολλές θεραπείες αναζωογόνησης. Στο χώρο του ξενοδοχείου λειτουργούν επίσης υπηρεσίες ομορφιάς και κομμωτήριο. 

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρεται gourmet γαστρονομία. Κάθε πρωί σερβίρεται πλούσιο Ελληνικό πρωινό, με σπιτικές, χειροποίητες δημιουργίες από τοπικά προϊόντα. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι ο όμιλος Caldera Collection έχει βραβευτεί από το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο για την ποιότητα του πρωινού. 

Για τους μικρούς φίλους υπάρχει μικρή πισίνα για παιδιά, καθώς και παιδική χαρά. Ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, η δωρεάν μεταφορά από και προς τα Φηρά σε καθημερινή βάση, η 24ωρη ρεσεψιόν και η υπηρεσία δωματίου, καθώς και πληθώρα από άλλες υπηρεσίες και παροχές, συνθέτουν τη βέλτιστη εμπειρία διακοπών. 

Ιδιαίτερη μνεία χρήζουν οι συνεδριακές εγκαταστάσεις του De Sol Spa Hotel, που προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε είδους εταιρική εκδήλωση, συνέδριο ή παρουσίαση. Συνδυάζοντας μάλιστα τις σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και την προνομιακή θέση του De Sol Spa Hotel, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το νησί και να απολαύσουν πολυτελή διαμονή στην Σαντορίνη. 

 

 

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google