Διψήφια αύξηση προκρατήσεων στα ξενοδοχεία της Oceanos Hotels Group Greece

11-04-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Διψήφια αύξηση στις προκρατήσεις (Early Bookings) για τα ξενοδοχεία και τις βίλες της ειδικά στην περιοχή των Χανίων παρουσιάζει η OCEANOS HOTELS GROUP GREECE.

Όπως αναφέρει ο CEO της OCEANOS HOTELS GROUP GREECE κ. Πέτρος Σταματογιαννάκης επισημαίνει ότι η αύξηση των προκρατήσεων της εταιρείας για την περιοχή της Κρήτης και ειδικά των Χανίων, είναι της τάξης του 15% για το 2017 σε σχέση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο το 2016.

Όπως υποστηρίζει ο κ.Σταματογιαννάκης, «αυτό αποτελεί σίγουρα ένα θετικό και ενθαρρυντικό στοιχείο για την έναρξη της φετινης σεζόν 2017, παρόλα αυτά δεν πρέπει τούτο να αποτελεί επανάπαυση αλλά αντιθέτως να μας παροτρύνει για περαιτέρω αύξηση των κρατήσεων αλλά και για ιδιαίτερη προσοχή στην παροχή υπηρεσιών μας και στην δημιουργία θετικής εμπειρίας στον πελάτη που θα έρθει στα Χανιά. Εάν φέτος το 2017 οι επισκέπτες των Χανίων μείνουν ευχαριστημένοι στο σύνολο της εμπειρίας τους (Total Stay Experience), τότε και μόνον θα είμαστε σε θέση να ελπίζουμε και σε επιπλέον αύξηση τα επόμενα χρόνια».

Η OCEANOS HOTELS GROUP GREECE με έδρα τα Χανιά, διακινεί πελάτες και κρατήσεις σε περισσότερα από δέκα συγκροτήματα ξενοδοχείων και πολυτελών βιλών σε Χανιά, Μύκονο, Σαντορίνη και Αττική.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι