Ανοίγει το Santo Maris Oia -Ανανεωμένη διακόσμηση και νέα δωμάτια

07-04-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τη Δευτέρα 10 Απριλίου, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, στη Σαντορίνη, ανοίγει τις πόρτες του για δεύτερη χρονιά, σημάνοντας την αρχή της λειτουργίας του για την τουριστική περίοδο 2017.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει με ανανεωμένη διακόσμηση, έχοντας αποκτήσει περισσότερες πιστοποιήσεις, νέα γαστρονομική φιλοσοφία ενώ θα προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές διαμονής.  

Από φέτος, το εστιατόριο Alios Ilios του ξενοδοχείου ανανεώνει τη διακόσμηση αλλά και τη φιλοσοφία του παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο μενού που θα αναβλύζει γεύσεις από την Κρήτη και τις Κυκλάδες.

Επιπλέον, κατά το 2017, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa θα συνεχίσει να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας που προσέφερε το 2016, για τις οποίες μάλιστα τιμήθηκε με το Βραβείο Αριστείας συνολικής βαθμολογίας 9,3 βαθμών της Booking.com από τους επισκέπτες του. Έχει λάβει δε 3 πιστοποιήσεις,  το «We do local», το «Ελληνικό Πρωινό» και το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕN ISO 22000.

Τέλος, προστίθενται φέτος νέοι τύποι δωματίων, Junior Deluxe Suite Sunset & Sea View, Deluxe Suite Sunset & Sea View και Suite Pool Front και θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για τους νεόνυμφους, αφού βρίσκονται στις πιο προνομιακές θέσεις του ξενοδοχείου, παρέχοντας ιδιωτικότητα αλλά και θέα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μεταξά δραστηριοποιείται στο νησί της Σαντορίνης από το 1987, συνδράμοντας οικονομικά σε διάφορα έργα, ένα εκ των οποίων είναι η προσφορά σημαντικού χρηματικού ποσού για την αγορά του οικοπέδου στο οποίο σήμερα στεγάζεται το καινούργιο νοσοκομείο του νησιού. 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»