Η Caldera Collection επεκτείνεται στην Αθήνα με το Pi Athens Suites

31-03-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

O όμιλος Caldera Collection, που αποτελείται από πολυτελή ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο και Ιταλία, επεκτείνεται και στην Αθήνα, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό του το μπουτίκ ξενοδοχείο Pi Athens Suites (Π Athens Suites) στο κέντρο της πόλης, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο. Με θέα την Ακρόπολη και μια ανάσα από τον Εθνικό Κήπο της Αθήνας στο Ζάππειο, το Π Athens Suites συνδυάζει το μοντέρνο design,  με μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και την ελληνική φιλοξενία.

Ο επιχειρηματίας Σωκράτης Γαβριήλ και ιδιοκτήτης του Π Athens Suites μεταμόρφωσε ένα κτίριο πρώην εταιρείας πληροφορικής σε ένα καλαίσθητο ξενοδοχείο υψηλής αισθητικής, με διαφορετική διακόσμηση το κάθε δωμάτιο. Ένας μικρός κήπος με ελιές και αμυγδαλιές,  που είχε φέρει η βασίλισσα Αμαλία στον Εθνικό κήπο, υποδέχεται τους καλεσμένους, ενώ στην ταράτσα η θέα της Ακρόπολης, του Καλλιμάρμαρου και όλης της Αθήνας ταξιδεύει τον επισκέπτη σε όλη την πόλη. Eργα τέχνης νέων και γνωστών καλλιτεχνών προσθέτουν  τη δική τους πινελιά στο μοντέρνο και ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε τουρίστες, στελέχη εταιρειών, οικογένειες και ζευγάρια που επιθυμούν να το μισθώσουν από μια ημέρα ως και πιο μακροχρόνια συμφωνία. Στις παροχές του ξενοδοχείου είναι και το πρωϊνό με άρωμα ελληνικής σφραγίδας. Επιπλέον, ο νέος χώρος στο κέντρο της Αθήνας διατίθεται και για συνέδρια.

Ο όμιλος Caldera Collection προσφέρει συμβουλευτική και διαρκή υποστήριξη, δραστηριοποιούμενος στους τομείς του hotel management,  των πωλήσεων, μάρκετινγκ και ανάπτυξης για τα ξενοδοχεία με το σήμα Caldera Collection. "Έχοντας ως κινητήρια δύναμη τη φήμη μιας αξιόλογης εταιρείας με σταθερές βάσεις και με το κύρος της Caldera Collection, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, αμοιβαίου συμφέροντος και συνεχούς προσπάθειας ανέλιξης. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, που επιθυμούμε να ενσταλάξουμε τις γνώσεις μας σε ένα δίκτυο υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων", αναφέρει η διοίκηση του ομίλου.

διαβάστε ακόμα

Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas
Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;