SLH: Tον Ιούνιο ανοίγει το νέο Nobu Hotel Ibiza Bay στις Βαλεαρίδες

16-03-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στις ακτές της παραλίας Talamanca, το νέο ξενοδοχείο Nobu Hotel Ibiza Bay, μέλος των Small Luxury Hotels of the World, θα ανοίξει τις πύλες του στις 30 Ιουνίου του 2017.

Στόχος του είναι να αναδειχθεί ως απόλυτος προορισμός παιδικής ανεμελίας για ενήλικες. Για το λόγο αυτό, όλα τα τμήματά του - δωμάτια, σουίτες, οι 2 πισίνες μπροστά στην θάλασσα, εστιατόρια, spa, boutique- είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν στον φιλοξενούμενο την αυθεντική νησιωτική εμπειρία του προορισμού.

«Ο όμιλος ξενοδοχείων MC, στον οποίο ανήκουν επίσης τα iconic Marbella Club & Puente Romano & London & Regional, οραματίζεται το Nobu Hotel Ibiza Bay, ως τον προορισμό που θα κάνει τη διαφορά σε αυτό το έτσι κι αλλιώς υψηλότατων προδιαγραφών φιλοξενίας νησί” δηλώνει ο Chief Executive of Nobu Hospitality, Trevor Horwell.

Όπως επισημαίνει, “οι απανταχού θιασώτες του παγκόσμιου brand Nobu θα ενθουσιαστούν και θα παθιαστούν με την μοναδικότητα και την πολυτέλεια του ξενοδοχείου, το οποίο φιλοδοξούμε ότι πάρα πολύ άμεσα θα τοποθετηθεί στον χάρτη των Nobu Hotels & Restaurants ως ένας must προορισμός».

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στη λευκή παραλία Talamanca, μόλις  2 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Ibiza (παγκόσμιας κληρονομίας της Unesco), μόλις 15 λεπτά από τα καταστήματα και τα club της μαρίνας Botofoch.

Διαθέτει τέσσερα εστιατόρια και ένα pool bar, τα οποία στερούνται... ωραρίου και προσφέρουν οτιδήποτε (πρωινό, γεύμα, δείπνο) οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας τον επιθυμεί ο επισκέπτης.

Οι διάσημες γιαπωνέζικες καταβολές του Nobu Matsuhisa σε συνδυασμό με τη μοναδικότητα των τοπικών προϊόντων και μεθόδων δημιουργούν μοναδικές γεύσεις στο signature εστιατόριο του resort. Σε πιο υγιεινούς ρυθμούς, το καφέ Celicioso επαναφορτίζει τους φιλοξενούμενους με εδέσματα χωρίς γλουτένη, θρεπτικούς φυσικούς χυμούς και σαλάτες.

Τα 152 δωμάτια και σουίτες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες των επισκεπτών τους. Στα τοπικά χρώματα του νησιού, με αφαιρετική επίπλωση φυσικού ξύλου, κεραμικά καλλιτεχνήματα, ψηφιδωτά απο μαργαριτάρια και χειροποίητα κρεμαστά φωτιστικά από φυσητό γυαλί, δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Οι ευρύχωρες Presidential και Royal σουίτες διαθέτουν βεράντες με θέα στην Μεσόγειο, τζακούζι, άνετο σαλόνι και ιδιωτικό μπαρ. Το ξενοδοχείο διαθέτει πληθώρα τύπων δωματίων, όπως Cool &  Deluxe rooms, Junior & Grand Suites.

Το ξενοδοχείο, άλλωστε, είναι υπεύθυνο για την άφιξη Six Senses Spa στο νησί.

Το Ibiza Bay’s Kids Club  προάγει την δημιουργικότητα και την φαντασία των παιδιών μέσα από μποέμ διαδικασίες συλλογής τροφής και μαγειρικής.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι