Σήμα πιστοποίησης ξενοδοχείων Travelife: Νέος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα

07-03-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ετήσια αύξηση 20% παρουσιάζουν τα μέλη της Travelife στην Ελλάδα, με περισσότερα από 230 ξενοδοχεία να συνεργάζονται με το διεθνές σύστημα πιστοποίησης βιωσιμότητας στον τουρισμό.

Η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί βασική αγορά για τους τουρ οπερέιτορ της Travelife επιβεβαιώνοντας ότι η βιωσιμότητα στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο έχει γίνει πραγματικότητα.

Ανταποκρινόμενη στην ανάπτυξη στην Ελλάδα, η Travelife ανέθεσε καθήκοντα αντιπροσώπου προορισμού για την Ελλάδα στον κ. Σωτήρη Μυλωνά.

«Η τεχνική εμπειρία του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του για την ελληνική αγορά ξενοδοχείων τον καθιστά ιδανική επιλογή στη στήριξη των μελών μας στην Ελλάδα και στη μελλοντική ανάπτυξη», τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της Travelife, Sören Stöber.

Ο κ. Μυλωνάς είναι επιθεωρητής της Travelife από το 2011, με εμπειρία από 10 χώρες και συνεργασίες στο χώρο της βιωσιμότητας την περασμένη 20ετία. Είναι πολιτικός μηχανικός με MBA στη Διαχείριση του Περιβάλλοντος.

Η Ελληνική τουριστική βιομηχανία αναγνωρίζει όλο και περισσότερο τη σημασία της βιωσιμότητας και η Travelife αποτελεί ιδανικό τρόπο πιστοποίησης βοηθώντας τους ξενοδόχους να διαχειρίζονται τις επιδόσεις βιωσιμότητας και την Ελλάδα ως προορισμό να αντιληφθεί τις βασικές περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει, τόνισε ο κ. Μυλωνάς.

Η Travelife αντιπροσωπεύει 55 χώρες και έχει 1.500 μέλη.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων