Βραβείο Top Quality της ΤUI στο Atlantis Beach Hotel & Spa

07-03-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η TUI, ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός του κόσμου, σε μια ωραία τελετή στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη, βράβευσε τα ξενοδοχεία, που σύμφωνα με την γνώμη των πελατών του, συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη βαθμολογία για την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουν, την απαράμιλλη παραδοσιακή φιλοξενία , το άριστο φαγητό, και την μέγιστη ασφάλεια αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για το τουριστικό προϊόν του τόπου μας.

Ως ένα από τα καλυτέρα ξενοδοχεία του κόσμου, βραβεύτηκε και το ATLANTIS BEACH HOTEL & SPA που ανήκει στην εταιρεία Λαγουδάκη Ακτή ΑΕ και συγκαταλέγεται πια στην παγκόσμια ελίτ. λαμβάνοντας το βραβείο Top Quality της TUI για το 2017.

Κτισμένο το 1990 πάνω στη μαγευτική παραλία του Ρεθύμνου από τον Στρατηγό Δήμο Λαγουδάκη και τη σύζυγο του Μαρία Πηγουνάκη, κόρη του Εμμανουήλ Πηγουνάκη ο οποίος ήταν από τους πρώτους ξενοδόχους του Ρεθύμνου (Ξενοδοχείο ΔΙΕΘΝΕΣ στην πλατεία 4ων Μαρτύρων από την δεκαετία του 1930), συμβάλει για 27 συνεχή χρόνια στην τουριστική ανάπτυξη, την τοπική οικονομία και στις θέσεις απασχόλησης του τόπου μας.

Οι προσπάθειες της διοίκησης και του προσωπικού του Atlantis beach θα συνεχιστούν, ώστε καινούριες διεθνείς διακρίσεις να έρθουν στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο. 

 

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή