Στο Dreams Luxury Suites το πρώτο Hotel Guest Satisfaction Award

28-02-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στο ξενοδοχείο Dreams Luxury Suites της Aqua Vista Hotels απονεμήθηκε το Hotel Guest Satisfaction Award που διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Zoottle στο πλαίσιο της HORECA 2017. Το Dreams Luxury Suites με σκορ-ρεκόρ NPS 93 είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που λαμβάνει ανάλογη διάκριση, θέτοντας ήδη πολύ ψηλά τον πήχη για τους επόμενους. 

Το Dreams Luxury Suites συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο Guest Satisfaction NPS Survey που πραγματοποίησε η Zoottle ανάμεσα σε 160 ξενοδοχεία, σημειώνοντας σκορ NPS 93 όταν ο μέσος όρος στον ξενοδοχειακό κλάδο παγκοσμίως ανέρχεται μόλις στο NPS 39 και στις μονάδες που συνεργάζεται η Zoottle στο NPS 67. Το NPS (Net Promoter Score) αποτελεί ένα διεθνώς αποδεκτό σύστημα μέτρησης της ικανοποίησης των επισκεπτών και ο δείκτης του κυμαίνεται μεταξύ -100 και 100. 

Το βραβείο, που απονεμήθηκε στο πλαίσιο της HORECA 2017, σε μια γιορτή για τον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο, είναι ιδιαιτέρως τιμητικό καθώς προέρχεται από τους ίδιους τους επισκέπτες, ενώ επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά και την πίστη στη φιλοσοφία της Aqua Vista Hotels για τη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδικό αποτύπωμα. 

Μετά τη βράβευση η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: «Ο ξεχωριστός χαρακτήρας, η κομψή αισθητική, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και οι σύγχρονες παροχές, όλα όσα πρεσβεύει και εφαρμόζει η Aqua Vista Hotels στις μονάδες της, ανέδειξαν το Dreams Luxury Suites σε ένα ξενοδοχείο που η πλειονότητα των επισκεπτών του αγαπά να επιστρέφει αλλά και να προτείνει».

** Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2009 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την εσωτερική διακόσμηση μέχρι το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων