Tέλη Μαρτίου ανοίγει το Domes Noruz Chania

27-01-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

To μπουτίκ ξενοδοχείο Domes Noruz Chania, που ξεκίνησε τη λειτουργία του πέρυσι στα μέσα του καλοκαιριού, θα ανοίξει φέτος τις πόρτες του στα τέλη Μαρτίου.

Το Domes Noruz Chania, που διακρίθηκε με έπαινο στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό του παγκοσμίου φήμης περιοδικό Interior Design στη Νέα Υόρκη, ολοκληρώθηκε το 2016 (σε χρόνο ρεκόρ μόλις έξι μηνών), είναι ένα συγκρότημα 5 αστέρων, 83 δωματίων και σουιτών με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, που εμπνέεται από την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής των Χανίων.

Έχει προνομιακή θέση με εκπληκτική θέα, πάνω στην ακτή των Αγίων Αποστόλων, πολύ κοντά στην πόλη των Χανίων, ενώ λειτουργεί ως ξενοδοχείο για ενηλίκους - adult hotel - προσφέροντας μοναδική εμπειρία διαμονής.

Διαθέτει βιοκλιματικές εγκαταστάσεις, Spa και γυμναστήριο, αίθουσες σεμιναρίων, πισίνες θερμαινόμενες, αλλά και παράλιο εστιατόριο. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ατομικές πισίνες ή εξωτερικά θερμαινόμενα υδρομασάζ.

Το ξενοδοχείο ανήκει στη Ledra hotels and VillasΗ Ledra Hotels and Villas, που διαθέτει επίσης:

- το Domes of Elounda με 78 σουίτες με εξωτερικό θερμαινόμενο jacuzzi και ιδιωτική πισίνα, 31 Premium σουίτες ενός υπνοδωματίου, 42 οικογενειακές σουίτες, 5 πολυτελείς οικογενειακές σουίτες δύο υπνοδωματίων

- 36 ιδιωτικές κατοικίες από τις οποίες 28 Domes Luxury Residences και 8 Domes Private Residences, αλλά και 4 Ultraluxe Villas.

- στην ίδια περιοχή, στην Ελούντα, έχει και το Sentido Elounda Blu, αλλά και συγκρότημα Pleiades Villas με 9 πολυτελείς κατοικίες με υψηλό δείκτη ιδιωτικότητας στον Άγιο Νικόλαο.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι