Μύκονος: Το Golden Star έγινε Absolut Mykonos Suites & More

24-01-17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

To ιστορικό ξενοδοχείο Golden Star στη Χώρα της Μυκόνου μετά από ριζική ανακαίνιση ανοίγει φέτος ως Absolut Mykonos Suites & More και υπό τη διαχείριση της HotelBrain.

Όπως ακριβώς δηλώνει και το όνομα του, πίσω από τις ολοκαίνουργες πόρτες του ξεδιπλώνεται πλέον η "Απόλυτη Μύκονος": υπηρεσίες 5 αστέρων, cutting edge design αισθητική και ατμόσφαιρα (που υπογράφει ο Δημήτρης Ζαφειράκης) και κυρίως φιλοξενία, η οποία δεν περιορίζεται στην παροχή ενός πολυτελούς δωματίου, αλλά αντίθετα επεκτείνεται στην ανθρώπινη επαφή, στη δημιουργία ανθρώπινων σχέσων που δεν τελειώνουν με τη διαδικασία του check out, αλλά παραμένουν στο χρόνο και τελικά προβάλλουν τον καλύτερο εαυτό. Τον δικό μας, των επισκεπτών μας, του νησιού, όπως τονίζεται.

Μετά τη ριζική ανακαίνιση, που ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο, το 32 δωμάτια του ξενοδοχείου αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι του ανταποκρίνονται στους μοντέρνους αυτοματισμούς ενός new age hotel, ενώ ταυτόχρονα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της eco friendly φιλοσοφίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα νέας γενιάς fitness studio, ενώ κάθε γωνία του ξενοδοχείου χαρακτηρίζεται ως SMF (Social Media Friendly), αφού είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν τη σύγχρονη απαίτηση της διαρκούς χρήσης των μέσων  κοινωνικής δικτύωσης. 

Μόλις 150 μέτρα από το κέντρο της Μυκόνου και με ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και το νησί της Δήλου, το Absolut Mykonos είναι η ξενοδοχειακή άφιξη της χρονιάς στη Μύκονο. 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο