Στην Εθνική Πανγαία το ξενοδοχείο Moreas Beach στην Πάτρα- Συνεργασία με τα Moxy της Marriott

30-12-16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στα χέρια της Εθνικής Πανγαία ΑΕΕΑΠ πέρασε η εταιρεία Καρόλου ΑΕ, ιδιοκτήτρια δύο ακινήτων στην Πάτρα (ένα εκ των οποίων είναι το γνωστό ξενοδοχείο με την επωνυμία «MOREAS BEACH»), τα οποία εκμισθώθηκαν προκειμένου να διαμορφωθούν και να λειτουργήσουν, από τον μισθωτή, ως ξενοδοχειακή μονάδα κλασσικού τύπου 116 δωματίων το πρώτο και ως ξενοδοχειακή μονάδα 48 επιπλωμένων διαμερισμάτων, απευθυνόμενων σε φοιτητές,το δεύτερο, έναντι συνολικού τιμήματος €3,7 εκατ..

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Πανγαία θα συνεργασθεί με την Marriott και το εμπορικό της σήμα Μoxy, διευρύνοντας τη δραστηριότητά της στην αγορά των ξενοδοχείων πόλης. Το πρώτο Moxy θα είναι το ξενοδοχείο της Πάτρας.

To concept των Moxy αφορά σε οικονομικά μπουτίκ ξενοδοχεία, που απευθύνεται στον ταξιδιώτη με μικρό πορτοφόλι. «Τα Moxy βρίσκονται στην ουσία του ταξιδιώτη της επόμενης γενιάς, όχι μόνο της Gen X και της Y αλλά και των επισκεπτών για τους οποίους το σύγχρονο στυλ είναι παράγοντας με μεγάλη σημασία», είχε δηλώσει το κορυφαίο στέλεχος των lifestyle brand της Marriott International, Tina Edmundson, όταν προ διετίας ανακοινώθηκε η φιλοσοφία των Moxy.

** H Εθνική Πανγαία απέκτησε, επίσης, χαρτοφυλάκιο 9 εμπορικών ακινήτων (κυρίως καταστήματα και γραφεία), τα οποία βρίσκονται στην Ιταλία (Ρώμη, Γένοβα, κ.ά.),έναντι συνολικού τιμήματος 21,6 εκατ. ευρω. Τα ακίνητα, όπως αναφέρεται  είναι εκμισθωμένα,μεταξύ άλλων,σε διεθνούς φήμης εταιρείες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ.Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε ότι οι παραπάνω  αποκτήσεις συνεχίζουν την αυξημένη επενδυτική δραστηριότητα της ΠΑΝΓΑΙΑ κατά την τελευταία τετραετία, εντάσσονται πλήρως στη στρατηγική της ΠΑΝΓΑΙΑ για ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της με επιλεγμένες τοποθετήσεις σε ακίνητα με αξιόλογα επενδυτικά χαρακτηριστικά και σηματοδοτούν την είσοδό της, ως θεσμικού επενδυτή, σε κλάδους με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης».

διαβάστε ακόμα

Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο