Βραβευμένες γευστικές απολαύσεις εντός της πόλης

21-12-16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Civitel Olympic restaurant, μέλος του ομίλου Civitel Hotels & Resorts και πρόσφατα βραβευμένο ως Best Hotel Restaurant 2017 στην Ελλάδα από τα Estia Awards 2017, αποτελεί ορόσημο τόσο για τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και για τους λάτρεις της καλής ελληνικής κουζίνας.

Πρωταγωνιστής η μεσογειακή δημιουργική κουζίνα με μια ποικιλία από κατεξοχήν ελληνικά πιάτα σε σύγχρονη απόδοση. Το μενού επιμελείται ο executive chef Κωνσταντίνος Γεωργατζάς με συνεχείς αλλαγές, γευστικές αναζητήσεις και διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς της WACS* εκτός συνόρων. Το ΝΕΟ ανανεωμένο μενού εγγυάται μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία και νέες φρέσκες γευστικές προτάσεις. Τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και για ένα ιδανικό δείπνο, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει εξαιρετικά πιάτα με βασικό υλικό τα εκλεκτά συστατικά και τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες , ενώ ο Σεφ προτείνει ένα διαφορετικό πιάτο ημέρας καθημερινά.

Εάν σας αρέσει να απολαμβάνετε το φαγητό σας σε μια χαλαρή, κομψή ατμόσφαιρα, το ομώνυμο εστιατόριο του φημισμένου Civitel Olympic είναι το ιδανικό μέρος. Ο ηλιόλουστος χώρος του με το φωτεινό, μινιμαλιστικό και φιλικό ντεκόρ είναι ιδανικός για αποδράσεις απόλαυσης εντός της πόλης. Η ξύλινη βεράντα του προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς όταν ο καιρός είναι σύμμαχος, ενώ το κομψό του μπαρ ενδείκνυται μετά το φαγητό.

Ξεκινήστε το γεύμα σας με καπνιστή πέστροφα με βάση από comfit ντομάτας με κρέμα ψητής μελιτζάνας και βασιλικό ή Quiche με ραγού από καπνιστό λουκάνικο, μανούρι και coulis κόκκινης πιπεριάς. Από τα κυρίως πιάτα, ξεχωρίζουν τα: χειροποίητο κανελόνι με μπολονέζ πάπιας, μαύρος χοίρος στιφάδο και μπαρμπούνι φιλέτο με μους καρότο. Το Civitel Olympic restaurant διαθέτει μία καλά ενημερωμένη λίστα από κρασιά με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα αλλά και παλαιωμένους και πιο ανάλαφρους οίνους και σαμπάνιες που συνοδεύουν ιδανικά το γεύμα ή το δείπνο σας.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά μενού που ετοίμασε ειδικά για εσάς ο executive chef για τα Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αλλά και το ξεχωριστό Πρωτοχρονιάτικο Brunch!

*World Association of Chefs Societies

Διεύθυνση: Κηφισίας 2Α & Παντανάσσης, Μαρούσι (έναντι Golden Hall)
Για κρατήσεις/πληροφορίες: 210 6801900
www.civitel.gr

διαβάστε ακόμα

ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές
Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο
H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13
Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου