Στη διαχείριση της Eurohotel το ξενοδοχείο Smartline Arion Palace

20-12-16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στη διαχείριση της Eurohotel πέρασε το ξενοδοχείο Smartline Arion Palace στην Ιεράπετρα. 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή βίγλες της Ιεράπετρας  και είναι 4 αστέρων. Δουλεύει με το σύστημα All inclusive και είναι ένα από τα επτά ξενοδοχεία της Κρήτης του  Thomas Cook με το σήμα Smartline.

Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων και marketing της Eurohotel κ. Κυριάκο Δημητρίου, "Η εταιρεία μας κάνει το επόμενο βήμα επέκτασης σε μια ανερχόμενη περιοχή για τον τουρισμό της Κρήτης όπως είναι η Ιεράπετρα".

Η εταιρεία Eurohotel ξενοδοχειακή ιδρύθηκε το 2004 στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης και έχει στην ιδιοκτησία της δύο ξενοδοχεία 4 αστέρων το Katrin hotel & bungalows και το Katrin Suites boutique hotel με διακρίσεις και βραβεία για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ικανοποίησης των επισκεπτών (HOLIDAY CHECK /TRIP ADVISOR κλπ).

Η εταιρεία ασχολείται και με την μίσθωση και διαχείριση ξενοδοχείων και, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Γιώργο Λέλεκα, "Η είσοδος των μεγάλων εταιρειών έχει αποδυναμώσει μικρού και μεσαίου μεγέθους ξενοδοχεία που δεν διαθέτουν τα μέσα και την εμπειρία. Η Eurohotel αναγνωρίζοντας την ανάγκη αυτή δημιουργεί για ξενοδοχεία προϊόντα και υπηρεσίες management προκειμένου να ανταποκριθούν στο σημερινό απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον".

To τμήμα μισθώσεως ξενοδοχείων έχει σκοπό οι μισθωμένες μονάδες  σύντομα να αναβαθμιστούν, να επανατοποθετηθούν στην τουριστική αγορά και να αυξήσουν την εμπορική τους αξία. Η εταιρεία επενδύει σε μακροχρόνιες μισθώσεις ξενοδοχειακών μονάδων, με στόχο να ανεβάσει  την αξία του ακινήτου και να του  δώσει εμπορική υπεραξία στην τουριστική αγορά.

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή