Καλύτερο ξενοδοχείο για σκι στη Βουλγαρία το Premier Luxury Mountain Resort της ελληνικής Ermia Hotels & Resorts

07-12-16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ως το καλύτερο ξενοδοχείο για σκι στη Βουλγαρία αναδείχθηκε για το 2016 το Premier Luxury Mountain Resort από τον οργανισμό World Ski Awards, που είναι αδελφοποιημένος οργανισμός με τα World Travel Awards.

Το ξενοδοχείο ανήκει ιδιοκτησιακά στην εταιρεία ERMIA HOTELS & RESORTS, η οποία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, διαχειρίζεται και τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα με σχέση μακροχόνιας μίσθωσης. Πρόκειται για το συγκρότημα Nefeli Villas & Suites, στη Νέα Σκιώνη Κασσάνδρας Χαλκιδικής, το ξενοδοχείο Amaryllis στην Πάρο και το Dohos Hotel Experience στο χωριό Καρίτσα Λάρισας.

Το 5 αστέρων Premier Luxury Mountain Resort είναι μέλος των Small Luxury Hotels of the World (SLH), προσφέροντας στους επισκέπτες του εγκαταστάσεις διαχρονικής κομψότητας και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Αυτά είναι άλλωστε, όπως τονίζεται, και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη συνολική φιλοσοφία των ERMIA HOTELS & RESORTS, των οποίων το Premier αποτελεί ναυαρχίδα. Το βραβείο “Best Ski Hotel 2016”, υπογραμμίζει η εταιρεία, αποτελεί για το Premier το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που το πρόσφεραν οι επισκέπτες του ξενοδοχείου με τη στήριξή τους.

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι