Hilton Αθηνών: Προτιμητέος επενδυτής η κοινοπραξία ΤΕΜΕΣ- Dogus

07-08-16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η κοινοπραξία, που απαρτίζεται από τις εταιρείες Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. (ΤΕΜΕΣ), ιδιοκτήτρια της Costa Navarino στη Μεσσηνία, και η D-Marine Investments Holding B.V., θυγατρική εταιρεία του Τουρκικού ομίλου Dogus, επελέγη από την Αlpha Bank ως προτιμητέος επενδυτής για το Hilton Αθηνών, όπως ενημέρωσε η τράπεζα τη θυγατρική της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις A.E., που κατέχει το ξενοδοχείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, Ιονικής Ξενοδοχειακής:

"Η εταιρία Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις A.E. ("I.Ξ.E.") ανακοινώνει ότι έλαβε την ακόλουθη ενημέρωση από την πλειοψηφούσα μέτοχό της  Alpha Bank A.E. ("Alpha Bank” ή "Τράπεζα") διά επιστολής με ημερομηνία την 5.8.2016:

"Η Alpha Bank ενημερώνει διά της παρούσας την Ι.Ξ.Ε. ότι, σε συνέχεια της από την 26.7.2016 επιστολής της, η Τράπεζα με την υποστήριξη του χρηματοοικονομικού της συμβούλου Citigroup Global Markets Ltd. ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των δεσμευτικών προσφορών ("Δεσμευτικές Προσφορές") που υπεβλήθησαν από ενδιαφερόμενους επενδυτές στο πλαίσιο διαδικασίας εξαγοράς πλειοψηφικού ποσοστού στο μετοχικό κεφάλαιο της Ι.Ξ.Ε. ("Διαδικασία"). Σε συνέχεια της σχετικής αξιολογήσεως των Δεσμευτικών Προσφορών, η Alpha Bank επέλεξε ως προτιμητέο επενδυτή ("Προτιμητέος Επενδυτής") την κοινοπραξία απαρτιζόμενη από τις εταιρίες Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. και D-Marine Investments Holding B.V. Η Alpha Bank έχει εισέλθει σε αποκλειστικές συζητήσεις με τον Προτιμητέο Επενδυτή προς τον σκοπό ολοκληρώσεως της Διαδικασίας".

Η I.Ξ.E. θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό αναφορικά με οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη επί της Διαδικασίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία."

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ