Lesante Blu: Νέο πολυτελές ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο - το Μάιο του 2017 τα εγκαίνια

18-07-16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Μαίο του 2017 ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό το Lesante Blu Exclusive Beach Resort, νέο απόκτημα του ομίλου Lesante Collection, ιδιοκτησίας της οικογένειας Φωτείνου Βυθούλκα, η οποία δραστηριοποιείται στην ξενοδοχειακή αγορά της Ζακύνθου από το 1986.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των ξενοδοχείων πολυτελείας και της εστίασης υψηλού επιπέδου, το όραμα της οικογένειας Φωτείνου Βυθούλκα για ποιοτικές υπηρεσίες συνεχίζεται, παίρνοντας σάρκα και οστά στο μοναδικό adults only-full sea view hotel το οποίο αποτελεί προστιθέμενη αξία στον χώρο του τουρισμού.

Με προβλεπόμενο κόστος επένδυσης τα 19 εκατομμύρια ευρώ, το resort το οποίο αναπτύχθηκε σε έκταση 25 στρεμμάτων, είναι κτισμένο αμφιθεατρικά σε προνομιακή θέση με εκπληκτική θέα, πάνω στην ακτή του Νερόμυλου στο Τραγάκι, μόλις 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου.

Διαθέτει 93 πολυτελή δωμάτια, όλα με θέα στη θάλασσα, 46 ιδιωτικές πισίνες, γήπεδο τένις και ελικοδρόμιο.

Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου καθώς και τα δωμάτια έχουν την σφραγίδα των ιδιοκτητών, ισορροπώντας ανάμεσα στην τελευταία λέξη της πολυτέλειας και το υπερσύγχρονο design.

Στα 3 εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις εμπλουτισμένες με γκουρμέ πινελιές, ενυπόγραφα κοκτέιλ και εμπνευσμένες συνθέσεις ποτών.

Το πλήρως εξοπλισμένο Wellness Spa υπόσχεται την απόλυτη αρμονία ψυχικής και σωματικής ευεξίας. 

Όπως δήλωσε ο managing director του ομίλου Lesante Collection κ. Διονύσης Βυθούλκας, «με απόλυτη αφοσίωση στις πολυτελείς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και έμφαση στην λεπτομέρεια, στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την διαμονή στο Lesante blu Exclusive Beach Resort σε μια μοναδική εμπειρία».

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι