Σήμερα ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο του Ρονάλντο στη Μαδέρα

01-07-16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Tα εγκαίνια της πρώτης του ξενοδοχειακής επένδυσης στη γενέτειρά του Μαδέρα, ανακοίνωσε μέσω του Instagram ο διεθνής άσος του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η επένδυση θα γίνει σε συνεργασία με την Pestana Hotel Group, η οποία ανακοίνωσε ότι σήμερα, 1η Ιουλίου, θα ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο Pestana CR7, στην περιοχή Funchal του  νησιού.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του ομίλου, Dionísio Pestana, και ο Ρονάλντο μεγάλωσαν στη Μαδέρα και η επαγγελματική τους σχέση βασίζεται σε φιλία χρόνων που τους συνδέει.

Ο Ρονάλντο έχει επενδύσει περισσότερα από 40 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξη νέων ξενοδοχείων στη Μαδέρα, τη Λισαβόνα, τη Μαδρίτη και τη Νέα Υόρκη με την επωνυμία CR7, έπειτα από την επιτυχία που σημείωσαν οι εταιρίες του με προϊόντα εσωρούχων, υποδημάτων και αρωμάτων. 

Εμπνευσμένο από το brand του Ρονάλντο, CR7, το μπουτίκ ξενοδοχείο συνδυάζει το Art Deco με το σύγχρονο στυλ και έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ταιριάζει στον σύγχρονο millennial ταξιδιώτη, επιτρέποντάς του να παραμένει συνδεδεμένος με τον κόσμο κατά τη διάρκεια της διαμονής του. 

Θα διατίθεται υψηλής ταχύτητας Wi-Fi σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και κάθε δωμάτιο θα περιλαμβάνει τηλεόραση Apple καθώς και Bluetooth audio και συνδέσεις HDMI.

Το Pestana CR7 Funchal θα διαθέτει μόλις 49 δωμάτια εκ των οποίων τα 25 θα είναι τύπου CR, τα 23 superior και μία σουίτα CR7. Εκτός από όλες τις εγκαταστάσεις των δωματίων CR, η σουίτα θα περιλαμβάνει Playstation 4, Γυαλιά Εικονικής Πραγματικότητας και παιχνίδια, ακόμη και εξοπλισμό για γυμναστική.

Το επόμενο ξενοδοχείο Pestana CR7 έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στη Λισαβόνα μέσα στο 2016, με 2 επιπλέον να ακολουθούν σε Μαδρίτη και Νέα Υόρκη το 2017.

Pestana CR7hotel

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια