5 νέα ξενοδοχεία στα Small Luxury Hotels of the World

09-06-16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πέντε νέα μπουτίκ ξενοδοχεία εντάσσονται αυτό το μήνα στη συλλογή των Small Luxury Hotels of the World. Από μια παραδεισένια ατόλη στις Μαλδίβες έως ένα πολυτελές καταφύγιο στην κορυφή ενός λόφου στην ακτή Cote D', και οι πέντε νέες προσθήκες υπόσχονται μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες με την υπογραφή πολυτελείας των Small Luxury Hotels of the World.

Δείτε τα...

Νησί Milaidhoo: Baa Atoll, Μαλδίβες - Εγκαίνια Νοέμβριος 2016

Τιμή δωματίου από 1.127 δολάρια + ΦΠΑ ανά διανυκτέρευση

Ένα μικρό σημείο στη μαγευτική και προστατευόμενη από την UNESCO ατόλη  Baa, μετατρέπεται σε ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο, πολυτελές θέρετρο, έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του από τον ερχόμενο  Νοέμβριο. 

Σε αυτό το ατμοσφαρικό συγκρότημα βιλών με τις ψάθινες σκεπές και τους κοκοφοίνικες που περιτριγυρίζεται από παρθένες παραλίες και πλούσια τροπική βλάστηση, θα φτάσεις έπειτα από ένα 

30λεπτο ταξίδι με υδροπλάνο από το διεθνές αεροδρόμιο Male.  Με μόλις 420 κατοίκους, το θέρετρο αυτό είναι συνώνυμο της απομόνωσης.. Τα 50 του δωμάτια, περιλαμβάνουν από απλά standard έως βίλες με ιδιωτική πισίνα ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα. Η ζωή στο νησί περιλαμβάνει αναζωογονητικές περιποιήσεις spa, μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού καθώς και γκουρμέ απολαύσεις σε ένα από τα τρία εστιατόρια του συγκροτήματος. Το λιτό και αέρινο dress code υπογραμμίζει την ήρεμη και casual διαμονή. Στην τιμή περιλαμβάνεται πρωινό σε μπουφέ, a la carte δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο, δωρεάν Wi-Fi και ποτά καλωσορίσματος.

SLH Insider Tip: Μην παραλείψεις μια συνεδρία γιόγκα στο ανοικτό gazebo, με το πλούσιο άρωμα της καρύδας, του lime και του θαλασσινού αλατιού να πλανάται στην ατμόσφαιρα.

www.slh.com/milaidhoo 

 

Naman Retreat: Da Nang City, Βιετνάμ

Δωμάτια από 376 δολάρια + ΦΠΑ ανά διανυκτέρευση

Αυτή η απομονωμένη παραλία διαθέτει  104 αφαιρετικής αισθητικής βίλες «σφηνομένες» λες ανάμεσα στις εντυπωσιακές αμμώδεις παραλίες και το ιστορικό Hoi An Ancient Town. Το Naman Retreat είναι αφιερωμένο στην φιλοσοφία της ολιστικής ευεξίας και προσφέρει στους επισκέπτες 3 -14 ημέρα ταξίδια αποτοξίνωσης. εστιάζοντας στην κάθαρση μυαλού και σώματος με εξατομικευμένες θεραπείες spa. Εάν σε ιντριγκάρουν περισσότερο οι γαστρονομικές περιπέτειες, στο εστιατόριο Hay Hay θα απολαύσεις σπεσιαλιτέ της πόλης Hoi An, όπως το ‘cao lau’ με noodles,  χοιρινό και χόρτα, ή ακόμα μπορείς να μεταφερθείς με τα βαν του ξενοδοχείου στην πόλη για ένα ένα μάθημα ντόπιας μαγειρικής.  Το δροσερό και σύγχρονο καταφύγιο Naman αποτελείται από πολυτελείς βίλες, πολλές από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και εκπληκτική θέα στην Ανατολική Θάλασσα. Η τιμή περιλαμβάνει πρωινό, μία θεραπεία spa και Wi-Fi.

SLH Insider Tip: Προτίμησε τη βίλα τριών υπνοδωματίων, αφού η επιλογή αυτή περιλαμβάνει προσωπική υποδοχή στο αεροδρόμιο, προσωπικές επιλογές φαγητού, καθώς και μια λίστα μουσικής που θα δημιουργήσει μόνο για σένα ο DJ του Naman Retreat.

www.slh.com/naman

 

Mahana Βίλα: Moutere, Νέα Ζηλανδία

Δωμάτια από 2754 δολάρια Νέας Ζηλανδίας + ΦΠΑ ανά διανυκτέρευση

Ένα μπουκάλι κρασί, που παράγεται από τον αμπελώνα του ξενοδοχείου και ένας συνδιασμός από επιλεγμένα νόστιμα ορεκτικά περιμένουν κάθε μέρα τους επισκέπτες εδώ στο Nelson, στην Νέα Ζηλανδία. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το προσωπικό του Mahana Villa διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες, δέχονται μια άψογη φροντίδα σε ένα πρότυπο πολυτελές καταφύγιο. Το ακίνητο αποτελείται από την βίλα του ιδιοκτήτη και τη σουίτα στην σοφίτα, και τα δύο εκ των οποίων, διαθέτουν ιδιωτική βεράντα από όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πανοραμική θέα πέρα από το αμπέλι στο Tasman Bay εώς τις Νότιες Άλπεις. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις μέρες τους, δοκιμάζοντας τα καλύτερα προϊόνα του αμπελώνα με εμπειρογνώμονες οινοπαραγωγούς, απολαμβάνοντας πικ-νικ στο Abel Tasman National Park ή ιππασία κατά μήκος της ακτής. Όταν έρθει η ώρα για το δείπνο, οι σεφ στην κουζίνα Mahana δημιουργούν νόστιμα πιάτα από τοπικά, εποχιακά προϊόντα. Πολλά από τα λαχανικά και τα βότανα προέρχονται από τον κήπο του ξενοδοχείου. Η τιμή περιλαμβάνει τρία γεύματα, σνακ, κρασί και το μίνι-μπαρ.

SLH Insider Tip: Επωφεληθείτε από τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του ιδιοκτήτη, ο οποίος ως φανατικός συλλέκτης έργων τέχνης είναι πάντα σε ετοιμότητα  για μια ιδιωτική περιήγηση στην προσωπικά διαλεγμένη συλλογή του.

www.slh.com/mahana 

 

Althoff Hotel Villa Belrose: St Tropez, Γαλλία

Δωμάτια από 410 ευρώ + ΦΠΑ ανά διανυκτέρευση

Το εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική της Φλωρεντίας συγκρότημα, στεγάζει μια μικρή συλλογή από κομψά υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό κήπο- ή βεράντα με θέα στον κόλπο, μόλις λίγα λεπτά από την πόλη Buzzy του St Tropez. Πολλά από τα 40 δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και αξιοποιούν πλήρως την προνομιακή τους θέση πάνω στους λόφους με θέα στους κήπους και τον κόλπο του St Tropez.  Η γύρω περιοχή προσφέρεται για ατέλειωτες εξερευνίσεις στους αμπελώνες ή στα γραφικά χωριά κοντά στην παραλία. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Le Belrose», υπό την… ηγεσία του βραβευμένου με αστέρι Michelin Chef Pietro Volonte, είναι αφιερωμένο στην δημιουργική κουζίνα. Από την ατμοσφαιρική βεράντα του απολαμβάνεις τη θέα στη θάλασσα συνοδευόμενη – ας πούμε- από ένα Risotto Pietro Volonte, το οποίο σερβίρεται σε ένα ολόκληρο κεφάλι παρμεζάνας. Το εστιατόριο, διαθέτει τη μεγαλύτερη λίστα κρασιών της περιοχής,  με περισσότερες 500 ετικέτες.

SLH Insider Tip:  Eπιβάλλεται μια βόλτα με σκάφος στον κόλπο Cap Taillat, ένα απομονωμένο παράδεισο μόλις 30 λεπτά περπάτημα από το St Tropez.

www.slh.com/belrose 

 

Elite Spring Villas: Βόρεια Κίνα

Δωμάτια από 2.200 γουάν Κίνας + ΦΠΑ ανά διανυκτέρευση

Από τη στιγμή που θα φτάσεις στο Elite Spring Gardens είναι αδύνατο να μην κατακλυστείς από αυτή την αίσθηση γαλήνης  για την οποία προσωπικά οι ίδιοι οι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου έχουν εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουν. Το ξενοδοχείο διαθέτει 17 αυτόνομες σουίτες, σπαρμένες μέσα σε κήπους με τρεχούμενα νερά. Πρόκειται, με λίγα λόγια για έναν ιδιωτικό παράδεισο, εμπνευσμένο από κινέζικο σχεδιασμό, αλλά με μια πολύ πιο μοντέρνα απόδοση.  Σχεδιασμένο να προσφέρει αυθεντικές κινέζικες εμπειρίες με γερές δόσεις πολυτέλειας, το ξενοδοχείο μυεί τους επισκέπτες του σε παραδόσεις αιώνων, όπως τελετές τσαγιού στο ιδιωτικό τεϊοποιείο ή τις αρχαίες δοξασίες για το κάψιμο λιβανιού.  Η “κάντο όπως οι ντόπιοι “ φιλοσοφία δεν έχει αφήσει αμέτοχη ούτε την εξαιρετική κουζίνα στο Elite Springs, εδώ όπου θα δοκιμάσεις τοπική Min και Yue κουζίνα, άλλοτε στο εστιατόριο ‘happiness loft restaurant’ κι άλλοτε σε μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα. Η τιμή ισχύει για διαμονή δύο ατόμων και περιλαμβάνει πρωινό.

SLH Insider Tip: Οπωσδήποτε μια επίσκεψη στο ναό Qingshui Rock, μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Αν και η διαδρομή είναι απότομη και με βαθμό δυσκολίας, ωστόσο η θέα από την κορυφή του θα σε αποζημιώσει. 

www.slh.com/elite 

διαβάστε ακόμα

Κρήτη | Φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων από τη Ν. Αφρική και πανεπιστημιακού/αρθρογράφου ΑμεΑ
Επικυρώθηκε ο πίνακας επιτυχόντων στο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Α.Π.Θ.
Booking.com | Όλες οι νέες τάσεις στα οικογενειακά ταξίδια το 2024: Α.Ι., νταντάδες στις διακοπές και οι νέοι jet setters
Τα 4 ξενοδοχειακά deals στο α΄ 4μηνο του 2024
ΣΥΡΙΖΑ | Κίνδυνος απώλειας γαλάζιων σημαιών από τις ελληνικές παραλίες
KAYAK: Το Ηράκλειο Κρήτης στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2024
Δεύτερο Elia Lesvos Confest "Ελαιόλαδο και Υγεία" - φιλοξενείται σε ελαιοτριβείο της οικογένειας Ελύτη
Transavia France: Νέα χειμερινή σύνδεση Τουλούζη – Ντουμπάι - Αθήνα
Βενετία | Το τέλος εισόδου απέφερε στο Δήμο έσοδα 7 μηνών μέσα σε 8 ημέρες!
Τζουμέρκα | Πώς ο «Μύλος Κλίφκης» θα μετατραπεί σε χώρο εστίασης, αναψυχής και εναλλακτικού τουρισμού