Aνακαίνιση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στο “The Grove Seaside Hotel” στο Δρέπανο Ναυπλίου

22-05-16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με νέο πρόσωπο και με αναβαθμισμένη κατηγορία 4 αστέρων επαναλειτουργεί από εφέτος το ξενοδοχείο “The Grove Seaside Hotel”, πάνω στην παραλία του Δρεπάνου, μόλις 10 χλμ. από την πόλη του Ναυπλίου. Η ιδιοκτήτρια οικογένεια Παναγόπουλου ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος του προγράμματος ανακαίνισης στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους, τόσο σε έπιπλα όσο και σε εξοπλισμό, δωμάτια για ΑΜΕΑ και πλήρη ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό της κουζίνας, ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ εξ ιδίων κεφαλαίων. Η επόμενη φάση της επένδυσης στον εξαιρετικό εξωτερικό χώρο θα ολοκληρωθεί το 2017.

Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο διαθέτει 140 δωμάτια, όλα με θέα στη θάλασσα. Περιβάλλεται από κήπους 12 στρεμμάτων από πορτοκαλιές και διαθέτει εστιατόριο 250 ατόμων, εξωτερικό εστιατόριο, πισίνα 200 τ.μ. με ξαπλώστρες και pool bar, parking, γήπεδο τένις, οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες, παιδική χαρά, παιδική πισίνα, γήπεδο βόλεϊ, εξωτερικό σκάκι, ποδήλατα προς ενοικίαση,   play room.

Το ξενοδοχείο “The Grove Seaside Hotel” είναι μια από τις μεγαλύτερες μονάδες της περιοχής με πλήρεις παροχές 4* και δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλων γκρουπ. Προσφέρεται ιδιαίτερα για οικογένειες και ζευγάρια, ενώ το κοινό του μοιράζεται κατά 50% σε εγχώριο τουρισμό και 50% σε εισερχόμενο, κυρίως Ευρωπαϊκό, τουρισμό. 

Όπως είπε στους τουριστικούς συντάκτες ο διευθύνων σύμβουλος κ.'Αλκης Παναγόπουλος, το ξενοδοχείο έχει συνάψει 4ετή συνεργασία με τον μεγάλο Γερμανό τουρ οπερέιτορ FTI, η ηγεσία του οποίου είναι ενθουσιασμένη με την περιοχή του Ναυπλίου, γι αυτό και αναμένεται αυξημένος αριθμός Γερμανών πελατών στο “The Grove Seaside Hotel” (με τα πρώτα γκρουπ να φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες του Μαίου, μαζί Γάλλους τουρίστες).

Το ξενοδοχείο θα επιχειρήσει μεγάλο άνογμα στην εσωτερική αγορά, προσφέροντας ειδικές τιμές στους Έλληνες επισκέπτες, που θα κλιμακώνονται ανάλογα με τη διάρκεια των διακοπών τους εκεί. Τα πακέτα για τους Έλληνες θα είναι ένα είδος all inclusive με δυο γεύματα την ημέρα, καλύπτοντας τις ανάγκες και των οικογενειών.

Το Δρέπανο βρίσκεται στο κέντρο των περισσοτέρων αξιοθέατων της Αργολίδας, καθώς απέχει 27 χλμ. από τις Μυκήνες, 26 χλμ. από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, 47 χλμ. από τα περίφημα οινοποιεία της Νεμέας και 68 χλμ. από το Πόρτο Χέλι και τις αντικρινές Σπέτσες.

Οι τουριστικοί επιχειρηματίες του Ναυπλίου, όπως και της ευρύτερης Πελοποννήσου, προσδοκούν τη λειτουργία του αεροδρομίου Τρίπολης, ώστε να δέχεται πτήσεις τσάρτερ, έχοντας την ισχυρή πεποίθηση ότι αυτό θα δώσει τη δυνατότητα να είναι ανοιχτή η περιοχή καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Μαθήματα ελληνικής μαγειρικής στους τουρίστες του ξενοδοχείου

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι