To Althoff Hotel Villa Belrose νέα προσθήκη στα SLH

11-05-16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την προσθήκη του πεντάστερου Althoff Hotel Villa Belrose στην Κυανή Ακτή, ανακοίνωσαν τα Small Luxury Hotels of the World.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών από το κομψευόμενο Saint Tropez και διαθέτει αρχιτεκτονική που αποπνέει φλωρεντίνικη εσάνς. Διαθέτει 40 δωμάτια, ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα το γαλάζιο της Μεσογείου, διαδρομές στους αμπελώνες.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Le Belrose», με επικεφαλής τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Pietro Volonte, σερβίρει πιάτα μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας με ιταλικές επιρροές. Οι σπεσιαλιτέ, όπως το ριζότο Pietro Volonte που σερβίρεται πάνω σε ολόκληρο κεφάλι παρμεζάνας, συνδυάζονται με κάποια από τις 500 ετικέτες γαλλικών κρασιών που συμπεριλαμβάνονται στην wine list του εστιατορίου. 

"Η Villa Belrose συνοψίζει στην πραγματικότητα όλα τα ιδεώδη των SLH, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα μωσαϊκό μοναδικών εμπειριών συναρμολογημένο από εκπληκτικές τοποθεσίες, άψογη εξυπηρέτηση και πεντάστερη διαμονή - γνήσια και χαλαρωτική ταυτόχρονα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Filip Boyen, Διευθύνων Σύμβουλος των Luxury Hotels of the World Small. «Η Γαλλία άλλωστε είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός των μελών του club μας και  ως εκ τούτου δεν είναι άδικο που θεωρούμε το ξενοδοχείο αυτό ως το νέο πετράδι στο στέμμα της συλλογής μας». 

Ο Robert-Jan van Straaten, Γενικός Διευθυντής του Althoff Hotel Villa Belrose τα τελευταία 16 έτη υπογραμμίζει, αντίστοιχα για τη στρατηγική απόφασή του να ενταχθεί στη συμμαχία των SLH: " Το Saint Tropez είναι ένας παγκόσμιος προορισμός για τους απανταχού connoisseurs του ταξιδιού. Υπό αυτό το πρίσμα η ένταξή μας σε ένα παγκοσμίως γνωστό brand για τα γεμάτα ιδιαίτερο χαρακτήρα ξενοδοχεία-μέλη του, όπως ακριβώς και το Althoff Hotel Villa Belrose, αποτελεί την καλύτερη απόφαση.  Είμαστε βέβαιοι, πως αυτή η συνενέργεια θα μας αναδείξει σε παγκόσμια κλίμακα και θα μας εντάξει στη λίστα των αριστοκρατικότερων καταφυγίων της Κυανής Ακτής. "

διαβάστε ακόμα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές
Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο
H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13
Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου
Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος