Condé Nast Traveler: Δυο ξενοδοχεία της Σαντορίνης στα 100 κορυφαία του κόσμου

20-10-15 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Δυο ξενοδοχεία της Σαντορίνης, το Canaves Oia Suites και το Perivolas ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler στα 100 κορυφαία του κόσμου για το 2015.

Το Canaves Oia Suites, με 95.713 βαθμούς, βρίσκεται στην 34η θέση της κατάταξης και το Perivolas, με 94.085 βαθμούς, στην Booking.com:

ρssουσίασή τους στην Booking.com:

 

** Το Canaves Oia Suites στην Οία είναι χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στην Καλντέρα. Περιλαμβάνει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και γκουρμέ εστιατόριο. Διαθέτει ιδιωτική θαλαμηγό για κρουαζιέρες στο Αιγαίο Πέλαγος και τα νησιά.

Το Canaves Oia Suites προσφέρει πολυτελή διαμονή σε ευρύχωρες σουίτες και δωμάτια, όμορφα διακοσμημένα με έπιπλα αντίκες και έργα τέχνης.

Το κατάλυμα διαθέτει εξωτερική πισίνα, pool bar και 24ωρη ρεσεψιόν. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Στο à la carte εστιατόριο σερβίρονται γκουρμέ πιάτα, ενώ στη διάθεση των επισκεπτών υπάρχει κάβα κρασιών.

Η γραφική πόλη των Φηρών είναι 11χλμ. μακριά και το λιμάνι του Αθηνιού βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων. Το Εθνικό Αεροδρόμιο της Σαντορίνης απέχει 17 χιλιόμετρα.

Δωμάτια: 26, Ξενοδοχειακή αλυσίδα: Small Luxury Hotels of the World. 

ss

 

** Το Perivolas, 5 αστέρων, είναι χτισμένο στους βράχους πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη γραφική Οία. Προσφέρει πισίνα υπερχείλισης με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 20 ιδιωτικές, ανακαινισμένες υπόσκαφες κατοικίες, ηλικίας 300 ετών. Κάθε σουίτα περιλαμβάνει δωρεάν Wi-Fi και άνετο καθιστικό.

Το κέντρο ευεξίας θα βρείτε ατμόλουτρο, σάουνα, υπαίθριο υδρομασάζ και παροχές μασάζ. Το γυμναστήριο σας δίνει τη δυνατότητα να γυμναστείτε όλο το 24ωρο θαυμάζοντας τη θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Το Perivolas Restaurant στεγάζεται σ' ένα ανακαινισμένο κελάρι. Σερβίρει μεσογειακή και ελληνική κουζίνα που παρασκευάζεται με τοπικά προϊόντα, μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το γεύμα σας μπορείτε να το απολαύσετε υπό το φως των κεριών με θέα στη θάλασσα.

Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει επίσης δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

** Πρώτο στην κατάταξη αναδείχθηκε το Singita Grumeti, Serengeti, Tanzania

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι