Agalia Luxury Suites και Castello Boutique Resort, τα δυο νέα ελληνικά αστέρια των Small Luxury Hotels of the World

03-07-15 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πέντε ευρωπαϊκά ξενοδοχεία εντάχθηκαν χθες και επισήμως στα Small Luxury Hotels of the World. Μεταξύ αυτών, δυο πολυτελή ελληνικά ξενοδοχεία, το Agalia Luxury Suites, στην Io και το Castello Boutique Resort & Spa στο χωριό Σίσυ του Λασιθίου.

Τα άλλα τρία, που εντάχθηκαν στα Small Luxury Hotels of the World είναι το Romeo Hotel sth Νάπολη Ιταλίας,Castello di Vicarello , στην Τοσκάνη Ιταλίας και το Domaine des Etangs , Massignac, Γαλλία.

Ποια είναι τα δυο ελληνικά:

Agalia Luxury Suites, Ios

 σδφγγ

Οι δεκατέσσερις σουίτες είναι μοναδικά διακοσμημένες στα χρώματα του μπλε και του πράσινου, για να αντικατοπτρίζουν την τυρκουάζ θάλασσα και τους λόφους που δένουν γύρω από το ξενοδοχείο.

Όλες οι σουίτες είναι διακοσμημένες με τοπικές πέτρες και μάρμαρο, αυθεντικά έργα τέχνης, εκλεκτά υφάσματα και παροχές υψηλής ποιότητας δημιουργώντας έτσι ένα περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας που σίγουρα θα σαγηνέψει τους επισκέπτες. Οι μοναδικές μαρμάρινες επιφάνειες, τα υπερπολυτελή μπάνια, οι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί και τα εντυπωσιακά εφέ φωτισμού δημιουργούν μια έντονη αίσθηση φρεσκάδας σε ένα μοναδικό σκηνικό χαλάρωσης για πραγματικά αξέχαστες διακοπές.

Μέσα, οι ασβεστωμένοι τοίχοι και οι τονισμένοι θόλοι από ντόπιο μάρμαρο και πέτρες αποδίδουν το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ, ενώ

Όσοι δεν έχουν την πολυτέλεια μιας από τις τρεις ιδιωτικές σουίτες με πισίνα μπορούν να χαλαρώσουν στην πισίνα γλυκού νερού, που περιβάλλεται από φοίνικες και με θέα στη θάλασσα, το λιμάνι και την πόλη. Καθώς η ημέρα φτάνει στο τέλος της, οι επισκέπτες μπορούν να χαρούν τη δύση του ηλιου με τακτικές συνεδρίες γιόγκα και διαλογισμού.

 

Castello Boutique Resort & Spa, Κρήτη

σδφγγγ

Το 5άστερο ξενοδοχείο, 48 δωματίων, βρίσκεται στην όμορφη παραλία του χωριού Σίσσι και διατίθεται μόνο για ενήλικες. Έντεχνα σχεδιασμέονο συνδυάζει το κλασικό αρχιτεκτονικό κρητικό στιλ με uber-cool interior design.

Τα καθαρά λευκά κτίρια προσφέρουν μια εντυπωσιακή αντίθεση με τους πολύχρωμους τροπικούς κήπους και το νερό της πισίνας,

Η πισίνα γλυκού νερού είναι εντυπωσιακή, με ειδικά εφέ με οπτικές ίνες. Το υπερσύγχρονο διαθέτει εσωτερική πισίνα.

Τα δωμάτια έχουν ιδιωτική βεράντα με θέα στους τροπικούς κήπους και στο κρητικό τοπίο. Ορισμένα περιλαμβάνουν ιδιωτική πισίνα και όλα είναι εξοπλισμένα με υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Το εστιατόριο Elea σερβίρει γκουρμέ κουζίνα από την Κρήτη και όλο τον κόσμο και προσφέρει πανοραμική θέα στα βουνά. Το ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες κατά την άφιξη με απογευματινό τσάι ή σέρι και παρέχει υπηρεσία δωματίου για 16 ώρες.

Στο πολυτελές κέντρο σπα του Castello παρέχονται σάουνα, ατμόλουτρο, γυμναστήριο και σαλόνι ομορφιάς.

Οι αποκλειστικές υπηρεσίες του Castello Boutique Resort περιλαμβάνουν υπηρεσία ενοικίασης λιμουζίνας, κλειστό γκαράζ με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για κάθε δωμάτιο και γρήγορο check-in/check-out.

Η πόλη Σίσσι είναι υπέροχη επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για: χαλάρωση, γαλήνη και φαγητό.

 

 

 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια