Στην Αθήνα στέφθηκε ο μάστερ της Elit Martini για το 2022

08-11-22 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Arturo Burzio από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος εκπροσωπεί το Scarfes Bar στο Rosewood, στέφθηκε elit Vodka's Martini Master 2022, καθώς διέπρεψε στον διαγωνισμό μπάρμεν που εκπροσωπούσαν 9 ακόμη χώρες.

Η 10 φορές βραβευμένη πλατινένια βότκα και υπέρμαχος της κοινωνικής ευθύνης, elit Vodka συνδύασε τους καλύτερους μπάρμεν του κλάδου από 10 χώρες, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισραήλ, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μεξικό, για να δημιουργήσει το τέλειο, βιώσιμο μαρτίνι και να προδιαγράψει το μέλλον του κλασικού κοκτέιλ.

Οι τελικοί, που διεξήχθησαν στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Delta, παρουσίασαν μερικούς από τους καλύτερους μπάρμεν στον κόσμο οι οποίοι έλαβαν μέρος σε προκλήσεις που είχαν σχεδιαστεί για να αναδείξουν και να δοκιμάσουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά τους σε κοκτέιλ.

Καθένας από τους 10 φιναλίστ παρουσίασε την ιδέα του για το τέλειο βιώσιμο μαρτίνι, που στη συνέχεια παρουσιάστηκε σε μια ομάδα  κριτών, όπως ο Ago Perrone του The Connaught Bar, η Sandrae Lawrence από το Cocktail Lovers, ο Edoardo Mortara της Maserati MSG Racing και ο εκλεκτός πρεσβευτής και βραβευμένος μπάρμαν Jack Sotti.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Stoli στον οποίο ανήκει το ανωτέρω brand, ιδρύθηκε το 2013 και είναι υπεύθυνος για την παραγωγή, διαχείριση και διανομή ενός παγκόσμιου χαρτοφυλακίου οινοπνευματωδών ποτών και κρασιών με παρουσία σε περισσότερες από 176 αγορές.

 
 
 

διαβάστε ακόμα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους