Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγειρεύει για τη Λέσβο στην Αθήνα

22-05-22 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προγραμματίζει τη διοργάνωση γαστρονομικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου στην Αθήνα και θα επιμεληθεί η γνωστή chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα προσκληθούν περί τους 50 διαμορφωτές γνώμης (δημοσιογράφοι γαστρονομίας, food bloggers, δημοσιογράφοι του travel καθώς και του life style, εμπορικοί αντιπρόσωποι, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών κλπ.) σε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας με πρωταγωνιστές τα τοπικά προϊόντα της Λέσβου τα οποία θα αναδειχθούν μέσα από την μαγειρική της γνωστής chef.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ομιλία για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, για τα αποστάγματα του ούζου και το κρασί από την κριτικό εστιατορίων και δημοσιογράφο γαστρονομίας Θάλεια Τσιχλάκη. Το συνολικό κόστος για τη διοργάνωση της εκδήλωσης θα ανέλθει έως του ποσού των 12.400 ευρώ.

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο