Εργαστήρια ελληνικής κουζίνας στην Πολωνία

08-02-19 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

H Νorth Events, στο πλαίσιο προωθητικών δράσεων που πραγματοποιεί στην Πολωνία τα τελευταία 4 χρόνια, μέσω της GRECKA PANORAMA - GREEK FOOD SHOW για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας αλλά και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Πολωνίας, συμμετέχει σε 2 εργαστήρια ελληνικής κουζίνας τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον ένθερμο υποστηρικτή της Ελληνικής κουζίνας στην Πολωνία, Chef Kuba Korczak, τον Φεβρουάριο 2019.

Η δράση αυτή αποτελεί μία ακόμα  προωθητική ενέργεια της Νorth Events για την αναγνωρισιμότητα των ελληνικών προϊόντων σε Πολωνικό κοινό που αγαπά  την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα.

Το πρόγραμμα των Μαγειρικών εργαστηρίων έχει ως εξής:

13.02.2019 στη Σχολή Μαγειρικής Burda Food Center, Wroclaw, Poland

20.02.2019 Culinary Studio «Cook Story», Βαρσοβία

Συμμετέχουν με προϊόντα τους οι παρακάτω εταιρίες : Alpha Pi (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Αlpha Pi), Εlli’s Farm (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Εliama), Πρωτογεράκης & Υιοί Ο.Ε. (superior & βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο),Τerra Di Sitia (premium extra παρθένο ελαιόλαδο Thema), Nούσιας Γ.& Α.ΟΕ (Φέτα Vasilitsa), KΟΛΙΟΣ Α.Ε. (Φέτα Kolios & γιαούρτι), Κρόκος Κοζάνης, Εlviart Kαλοϊδάς - πίτες , Mέλι ‘’AGIASMENO’’- Aργύρης Δημακόπουλος, Κώστας Χαλαμπαλάκης -Cretan Farmers-κρητικά βότανα  και Ούζο Τυρνάβου (Αφοι Κατασαρού).

Στα εργαστήρια μαγειρικής συμμετέχουν Πολωνοί λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και η συμμετοχή είναι μόνο με εισιτήριο.

Η διάρκεια κάθε εργαστηρίου είναι 4 ώρες.

Οι εκθέσεις GRECKA PANORAMA στην Πολωνία από το 2015 διοργανώνονται κατ αποκλειστικότητα από την εταιρία North Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ". Αντίστοιχα οι εκθέσεις GREEK FOOD SHOW τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου, του ΣΕΒΕ, και του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο