Οινοτουρισμός: Βεβαιώσεις οινοτουριστικής επιχείρησης σε Χατζημιχάλη και Κουλοχέρη

12-11-18 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τα επισκέψιμα οινοποιεία της Ελλάδας, αποτελούν υπόδειγμα παρουσίασης των οινικών διαδικασιών, τονώνοντας τον οινοτουρισμό και προσφέροντας ιδιαίτερες εμπειρίες στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες, λάτρεις του οίνου και της φύσης. Προς αυτή την κατεύθυνση, το Υπουργείο Τουρισμού εκδίδει τις απαραίτητες βεβαιώσεις λειτουργίας οινοτουριστικής επιχείρησης, πρόσφατα δε, βεβαιώσεις έλαβαν δύο οινοποιεία που δραστηριοποιούνται στην Αττική.

Ειδικότερα, το Οινοποιείο «ΚΤΗΜΑΤΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ Α.Ε» στη θέση Χουλέβενα Αταλάντης του Δήμου Λοκρών Φθιώτιδας, έλαβε τη Βεβαίωση Λειτουργίας Οινοτουριστικής Επιχείρησης, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζει η αντίστοιχη υπουργική απόφαση. Υπεύθυνη για την υποδοχή και την ξενάγηση των επισκεπτών στα Κτήματα Χατζημιχάλη, ορίστηκε η κ Δήμητρα Μαυρομάτη.

Παράλληλα, την ανωτέρω βεβαίωση έλαβε και το οινοποιείο - εμφιαλωτήριο της επιχείρησης του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ , που βρίσκεται στο 2ο χλμ Λεωφ. Σπάτων – Αρτέμιδας στα Σπάτα, με υπεύθυνη υποδοχής και ξενάγησης την κ Ασημίνα-Ελευθερία Κουλοχέρη.

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω βεβαιώσεις ισχύουν για πέντε χρόνια,  ενώ οι επιχειρήσεις, κατά τη λήξη της πενταετίας, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση ανανέωσης, συνοδευόμενη από τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά τα οποία χρήζουν επικαιροποίησης.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι