Η γαστρονομική μας βόλτα στην συμπρωτεύουσα περιέλαβε επισκέψεις σε 20 χαρακτηριστικά γαστρονομικά στέκια της Θεσσαλονίκης αντιπροσωπευτικά του είδους τους.
Από τη µια µεριά, επιλέξαμε μαγαζιά όπου σερβίρονται ίσως τα πιο µερακλίδικα τυπικά εδέσµατα της πόλης, όπως µπουγάτσα, κουλούρια, τσουρέκια, τουλούμπες, τρίγωνα, σουτζουκάκια, πιτόγυροι, ουζοµεζέδες, κατόπιν επισκεφτήκαμε αγορές, ταβέρνες και gourmet καταστάσεις και τέλος κάναμε αναφορές σε 4 σπουδαίους παραγωγούς (Γεροβασιλείου, Μπαμπατζιμόπουλος, Αρβανίτης, Μπέκας) που άλλος πολύ και άλλος λιγότερο άφησαν το αποτύπωμά τους στην περιοχή.
Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr