Μία από τις κατακτήσεις του Ελληνικού Πρωινού που καθιέρωσε στα ελληνικά ξενοδοχεία το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, ήταν ότι αγαπήθηκε από Έλληνες και Ξένους και ξεπέρασε πολύ γρήγορα τα στενά όρια των ξενοδοχείων. Το συναντήσαμε στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης αλλά και σε άλλα μουσεία, σε ελληνικά στέκια στο εξωτερικό, αλλά και σε καφενεδάκια και σε καφετέριες και ζαχαροπλαστεία σ’ όλη την Ελλάδα.
Με την ευκαιρία λοιπόν του 11ου Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές” στη Σίφνο 7-9 Σεπτέμβρη 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Σίφνου απεφάσισε μια από τις γαστρονομικές εκδηλώσεις να είναι η παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού. Οι Σιφνιοί δεν αρκέστηκαν στην παρουσίαση του Πρωινού πριν δυό χρόνια στο νησί τους, αλλά και στην πετυχημένη τους παρουσία στην έκθεση HORECA 2016 στο περίπτερο του ΞΕΕ, αλλά θέλησαν –και πολύ σωστά- να το επαναλάβουν σε έναν πολύ πιο συμβολικό και εντυπωσιακό χώρο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr