Το ΞEE και ο Δήμος Ίου παρουσίασαν την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 στο ξενοδοχείο «Liostasi Hotel & Suites», το «Ελληνικό Πρωινό της Ίου», το οποίο αποτελεί το 40ο κατά σειρά Πρότυπο Ελληνικό Πρωινό. Mετά από 8 ετών συστηματική προσπάθεια και ταξίδια σ’ όλην την Ελλάδα, καταγραφή και ανάδειξη τοπικών προϊόντων και συνταγών, το Ελληνικό Πρωινό άφησε το αποτύπωμά του και στην πανέμορφη Ίο.
Το Ελληνικό Πρωινό της Ίου παρουσίασε ο Γιώργος Πίττας -η αφεντιά μου δηλαδη-, μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και επικεφαλής του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό», ο οποίος επεσήμανε την αξία του προγράμματος, ανέλυσε πόσο σημαντικό είναι ένα ξενοδοχείο να παρέχει για πρωινό αγνά τοπικά προϊόντα και τοπικές συνταγές που οι τουρίστες θα εκτιμήσουν και θα απολαύσουν, δίνοντας έτσι… πόντους τόσο στην επιχείρηση, όσο και στο νησί
Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr