Κάτι νέο γεννήθηκε στη γαστρονομία της Ερμιονίδας - Γαστρονομικό οδοιπορικό

20-07-17 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάτι νέο γεννήθηκε στη γαστρονομία της Ερμιονίδας, γεγονός που είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε κατά το γαστρονομικό οδοιπορικό μας στην περιοχή που διήρκεσε περί τους τρεις μήνες και είχε πολλές διαδρομές.

Δεν είχε την αποκλειστική μου απασχόληση βέβαια – άλλωστε απ’ ότι φαίνεται και από τις δημοσιεύσεις μου, το τρίμηνο αυτό αλώνισα την Ελλάδα – αλλά τα επαναλαμβανόμενα ταξίδια με κάποιους συγκεκριμένους στόχους, η συστηματική έρευνα και αρκετή τύχη έφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν στην πρώτη ημερίδα Γαστρονομίας του Δήμου Ερμιονίδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»