Philema - Τιμά την Ελληνική Γαστρονομία στις Βρυξέλλες

21-06-17 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Μάνος Μακρυγιαννάκης δεν είναι τυχαίος. Τα βραβεία που έχει πάρει προσφάτως σε ελληνικούς και βελγικούς διαγωνισμούς – κορυφαίο εστιατόριο σε παρουσίαση ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό – το επιβεβαιώνουν.Σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου με το όνομα «Φίλεμα» («Philema») στην περιοχή Σατελέν στις Βρυξέλλες, έχοντας επενδύσει αποκλειστικά σε ελληνικά προϊόντα και σε συνεργασίες αποκλειστικά με Ελληνες παραγωγούς και συνεταιρισμούς από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τα Χανιά, ο κρητικής καταγωγής σεφ είναι ο γαστρονομικός μας πρεσβευτής της Ελλάδας στις Βρυξέλλες. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Μάνος με την φυσική του ευγένεια του και την φιλόξενη διάθεσή του εκπροσωπεί την Ελλάδα της δημιουργίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr

διαβάστε ακόμα

Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά