Stin Katsarola είναι το όνομα που φέρει το νέο, παραδοσιακό μενού του Tudor Restaurant στο ξενοδοχείο King George της Πλατείας Συντάγματος. Στην Κατσαρόλα, όπως μαγείρευε η γιαγιά μας, με αγάπη και αγνά υλικά της ελληνικής γης, ο Κερκυραίος Chef de cuisine κ. Αλέξανδρος Κοσκινάς και η ομάδα του επιτυγχάνουν άψογα να γνωρίσουν την αυθεντική ελληνική κουζίνα με τη φρεσκάδα και την κομψότητα της σύγχρονης στους ξένους επισκέπτες, να εκπλήξουν ευχάριστα τους Έλληνες που νοσταλγούν το καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό αλλά και ικανοποιήσουν στο έπακρο τους ήδη γνώστες της «κατσαρόλας».
Στα τραπέζια του έτσι κι αλλιώς μοναδικού νεοκλασικού περιβάλλοντος του εστιατορίου, προστίθενται πλέον μεταξύ άλλων μπουρδέτο, κόκορας παστιτσάδα, αρνάκι λεμονάτο, μπακαλιάρος με πράσο και σέλινο, κολοκυθάκια αυγολέμονο γεμιστά με ρύζι και επιδόρπια όπως είναι ο μπακλαβάς, γεύσεις εκλεκτές που δύσκολα συναντώνται όλες μαζί και μάλιστα σε εκτελέσεις ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας. Οι εύστοχα επιλεγμένες ετικέτες των ελληνικών κρασιών που συνοδεύουν τα πιάτα, ολοκληρώνουν αρμονικά την τοπική γευστική εμπειρία.
Όπως ανέφερε ο κ. Κοσκινάς, οι προτιμήσεις των ξένων επισκεπτών ποικίλουν, ανάλογα με τη χώρα από την οποία προέρχονται. Οι Γερμανοί επισκέπτες για παράδειγμα, έχοντας ήδη «πάρει γεύση» της κερκυραϊκής κουζίνας από τα επαναλαμβανόμενα ταξίδια τους στο νησί, στρέφονται προς τα διαφορετικά τοπικά πιάτα όπως είναι το μπουρδέτο ή ο κόκκορας παστιτσάδα. Οι Αμερικανοί επισκέπτες από την άλλη μεριά, προτιμούν πιάτα όπως είναι ο πατροπαράδοτος γύρος, η προετοιμασία του οποίου στο Tudor Hall Restaurant είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να σερβίρεται ο γύρος γενικότερα στην Ελλάδα. Εντοπίζεται προφανώς μια σαφή ροπή προς τα διαφορετικά τοπικά μαγειρευτά φαγητά , γεγονός που θεωρείται ιδιαίτερα ικανοποιητικό, καθώς η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα ανακτά τη θέση που της αξίζει, από ανθρώπους-γνώστες που τη σέβονται και την αναδεικνύουν παραλλάσσοντας τη όσο πρέπει.