Tροποποίηση απόφασης για το σήμα ποιότητας ελληνικής κουζίνας

14-06-17 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Με απόφαση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά τροποποιήθηκε παλαιότερη απόφαση σχετικά με το ειδικό σήμα ποιότητας ελληνικής κουζίνας

Με βάση την τροποποίηση τα ειδικά συλλογικά όργανα ελέγχου συγκροτούνται κάθε φορά με απόφαση του Υπουργού Τουρισμού και αποτελούνται από 2 υπαλλήλους του Υπουργείου Τουρισμού και έναν εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων Ελλάδας (ΠΟΕΣΕ), ή, εν αδυναμία τούτου προς άσκηση των καθηκόντων του, από έναν εκπαιδευτικό, μόνιμο ή αορίστου χρόνου, κατηγορίας και κλάδου ΠΕ 18 Τουριστικών Επιχειρήσεων, ή ΔΕ 01 ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων, ή ΔΕ 01 ζαχαροπλαστικής τέχνης, ή ΔΕ μαγειρικής τέχνης, του Υπουργείου Τουρισμού.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour