Ο Πόρος το πανέμορφο νησί του Σαρωνικού απέκτησε το τοπικό του Eλληνικό Πρωινό. Πάνε επτά χρόνια από τότε που ξεκίνησε η περιπέτεια του Ελληνικού Πρωινού. Θυμάμαι τα πόσα «δεν γίνεται» αντιμετωπίσαμε μέχρις ότου γίνει κατανοητή η σπουδαιότητά του και πόσο χρόνο χρειάστηκε για καθιερωθεί στην συνείδηση των ξενοδόχων αλλά και του ελληνικού κοινού. Κύριο εργαλείο για την ανάπτυξη του Ελληνικού Πρωινού ήταν η περιφερειακή μας δράση όπου επιχειρούσαμε να κινητοποιήσουμε τις τοπικές δημιουργικές δυνάμεις γαστρονομίας κάθε περιοχής.
Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr