Στο Βαρούλκο Τσίπρας και Γκάμπριελ

23-03-17 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ελληνικά προϊόντα και γεύσεις, που αποτυπώνουν τη σύγχρονη δημιουργική ελληνική κουζίνα, απόλαυσαν ο ο Πρωθυπουργός Aλέξης Τσίπρας και ο Αντικαγκελάριος και Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζ. Γκάμπριελ στο δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης ο κ.Τσίπρας στο Βαρούλκο, στο Μικρολίμανο.

Το μενού επιμελήθηκε ο Λευτέρης Λαζάρου και περιελάμβανε καπνιστό ξιφία, μαριναρισμένο λαβράκι, ψητό καλαμάρι και συναγρίδα στη σχάρα, με την βραδιά να κλείνει με κρέμα λευκής σοκολάτας με ζελεδακια μελιού και σορμπέ πρασίνου μήλου συνοδευόμενο από κρασί, κτήμα Γεροβασιλείου, Μοσχάτο Λήμνου και παραδοσιακό τσίπουρο.

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή