Βόλτα στην Foodexpo 2017 - Ελληνες παραγωγοί

22-03-17 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δεν πάνε 4 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η Foodexpo και κατόρθωσε να γίνει η καλύτερη και πιο άρτια έκθεση των Ελληνικών τροφίμων και ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Υπολογίζεται τις δυο πρώτες μέρες (από τις τρεις) λειτουργίας της, την επισκέφτηκαν περισσότεροι από 46.000 επαγγελματίες από 22.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες 86 χώρες από όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο Τροφίμων & Ποτών και την οργανωμένη λιανική, η δε ανάλυση των barcode προσκλήσεων έδειξε ότι το 47% των επισκεπτών προήλθε από την περιφέρεια και το 5% από το εξωτερικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο greekgastronomyguide.gr

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»