ΔΕΘ-Helexpo: Στις 12-15 Φεβρουαρίου οι εκθέσεις Infacoma-EnergyTech

21-01-15 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στις 12 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εκθέσεις δομικών υλικών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Infacoma-EnergyTech που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας, το εκθεσιακό δίδυμο, που θα κλείσει τις εργασίες του στις 15 Φεβρουαρίου, παρουσιάζει δυναμική σε συμμετοχές, εκθεσιακό χώρο και διεθνές ενδιαφέρον. 

Η 32η Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών, Μονωτικών, Κουφωμάτων, Ειδών Υγιεινής, Προκατασκευών και Τεχνολογίας «Infacoma» έχει εξασφαλίσει φέτος και τη συμμετοχή του κλάδου του αλουμινίου, μέσω της συνεργασίας με την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, που είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Η έκθεση φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της δόμησης και των κατασκευών, με προτάσεις πρωτοποριακών δομικών λύσεων και καινοτόμα προϊόντα. Πρόκειται για τη μοναδική έκθεση στον χώρο των κατασκευών και των δομικών υλικών στην Ελλάδα, με δεσπόζουσα θέση τόσο στην εσωτερική εκθεσιακή αγορά όσο και στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης η ΔΕΘ-Helexpo θα υλοποιήσει πρόγραμμα προσκεκλημένων ξένων εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers).

Η 7η Διεθνής Έκθεση Ανανεώσιμων και Συμβατικών Πηγών, Εξοικονόμησης Ενέργειας, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος «EnergyTech», αποτελεί την κατεξοχήν κλαδική έκφραση του τομέα της ενέργειας στη Βόρεια Ελλάδα και τις όμορες χώρες. 

 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων