E-shop Mega Systems | Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για οικιακούς χρήστες

14-09-22 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας, στη δημιουργία και προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων σε επαγγελματίες, όλων των κλάδων, αναδεικνύουν την εταιρεία Mega Systems, σε βασικό παράγοντα δημιουργίας τάσεων στην ελληνική αγορά.

Οι ανάγκες όλων των επαγγελματιών, κάθε κλάδου, μας καθοδηγούν ώστε να ερευνούμε, να μελετάμε, να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε προϊόντα που θα αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις.

Το τμήμα έρευνας και μελέτης της εταιρείας, αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα, τεχνολογικά εξελιγμένα, με προηγμένες λειτουργίες, αποτελεσματικά και καινοτόμα.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, συνεργαζόμαστε με τα κορυφαία εργοστάσια α’ υλών, παγκοσμίως, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα υλικών για τα προϊόντα μας. Πρώτο μέλημά μας, είναι η τήρηση όλων των κανόνων της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης για τη προμήθεια α’ υλών, τη παραγωγική διαδικασία, τη συσκευασία και τα έγγραφα που πρέπει να φέρουν τα προϊόντα μας, έναντι των αρχών. Ακολουθούμε ρητά τις Ευρωπαϊκές οδηγίες αλλά και τις ακόμη αυστηρότερες προδιαγραφές του παγκόσμιου οργανισμού International Fragrance Association.

΄Όλα τα προϊόντα μας αποτελούν τεχνολογικά ευρήματα και «εργαλεία» ανάπτυξης και λύσεων στα χέρια των επαγγελματικών.

Τα τελευταία δύο χρόνια η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, προκειμένου να μοιραστεί με το ευρύ κοινό, προϊόντα που καλύπτουν και τις οικιακές ανάγκες.

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η συνεχής εγρήγορση και αφύπνιση, ο σεβασμός και η καινοτομία μας ακολουθούν σε κάθε σχεδιασμό και σε κάθε υλοποίηση νέου προϊόντος.

Επαγγελματικός σχεδιασμός προϊόντων

Τα επαγγελματικά προϊόντα της Mega Systems, αλλάζουν συσκευασία, προκειμένου να προσαρμοστούν στις οικιακές ανάγκες και να δώσουν σε όλους τις λύσεις που αναζητούν με το μεγαλύτερο κέρδος ανταποδοτικότητας.

Συσκευές διάχυσης, προηγμένης τεχνολογίας και εξαιρετικού σχεδιασμού για το σπίτι και το μικρό γραφείο. Ειδικός σχεδιασμός, με επιπλέον λειτουργίες όπως όλοι θέλουμε να έχουμε στον προσωπικό μας χώρο.

Αρώματα, σε υγρή μορφή, για όλες τις συσκευές διάχυσης. Υψηλής ποιότητας αιθέρια έλαια, με μοναδικές φόρμουλες παραγωγής, που εξασφαλίζουν σταθερό αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σας.

Αρωματικά κεριά και αρωματιστές, για κάθε χώρο του σπιτιού και του μικρού γραφείου. Ανανεώστε το σπίτι σας με τα μοναδικά αρώματα σε κεριά και αρωματιστές, που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του χώρου σας και το προσωπικό σας γούστο.

 

Εντομοαπωθητικά, σε χρήση εντός συσκευής. Αυτόματα συστήματα, τώρα και για το σπίτι, που απωθούν μύγες και κουνούπια και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε το χώρο σας καθαρό και υγιεινό.

Κατσαριδοκτόνο, επαγγελματικής κάλυψης, σε υγρή μορφή. Πανίσχυρο, αποτελεσματικό με υψηλή υπολειμματικότητα άνω των 15 ημερών. Καταπολεμά μυρμήγκια, αράχνες, κοριούς, σκόρους, ακάρεα σκόνης, ψύλλους.

Απολυμαντικά επιφανειών, με 70% αλκοόλη. Απαλλάσσουν το χώρο σας από ιούς και βακτήρια, εξασφαλίζοντας επιφάνειες καθαρές και ασφαλείς.

Φρεσκάρισμα υφασμάτων, όπως κάνουν όλα τα μεγάλα και μικρά ξενοδοχεία στο κόσμο. Εξαιρετικά προϊόντα για το φρεσκάρισμα υφασμάτων  όπως, σεντόνια, πετσέτες, κουρτίνες, καλύμματα, υφάσματα επιπλώσεων. Δώστε ζωή στα υφάσματά σας και εξασφαλίστε διάρκεια έως και 12 ώρες.

Αρώματα αυτοκινήτου, με αυτόματες συσκευές ή απλά δοχεία διάχυσης. Δύο προϊόντα επαγγελματικά σχεδιασμένα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Δώστε στο αυτοκίνητό σας, χαρακτήρα και προσωπικότητα. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια πλούσια γκάμα αρωμάτων.

Νέα σειρά προϊόντων, για οικιακή χρήση σε εύχρηστη φιάλη με σκανδάλη. 

Αδρανοποιητής οσμών τσιγάρου, απαλλάσσει το χώρο από τη δυσάρεστη οσμή του καπνίσματος. Φρεσκάρει την ατμόσφαιρα και αρωματίζει μοναδικά το χώρο.

Αδρανοποιητής οσμών κουζίνας, εξουδετερώνει κάθε δυσάρεστη οσμή φαγητού. Καμένα λίπη, οσμές ωμών τροφίμων και συστατικών, όλα πια βρίσκονται στη κουζίνα σας χωρίς να τα παίρνει μυρωδιά, κανείς.

Αδρανοποιητής οσμών κατοικίδιων, για να εξασφαλίσετε ένα καθαρό χώρο στους αγαπημένους σας φίλους αλλά και σε εσάς.

Γενικού καθαρισμού προϊόν, με την επαγγελματική υπογραφή της Mega Systems. Ισχυρό καθαριστικό με δοσομετρητή για απόλυτη οικονομία στο καθάρισμα.

Συσκευές απολύμανσης αέρα, πρωτοποριακού τεχνολογικού σχεδιασμού, υψηλής αποτελεσματικότητας. Καθαρίστε τον αέρα του χώρου σας και απολαύστε ένα περιβάλλον απαλλαγμένα από αιωρούμενα μικροσωματίδια, παθογόνους μικροοργανισμούς, ρύπους και σκόνη.

Με σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες άνω των 60€. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας, σε φίλους και γνωστούς να απολαύσουν επαγγελματικής φιλοσοφία και κατασκευής προϊόντα για ευρεία χρήση.

eshop.megasystems.gr ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ

Τα κριτήρια, ηλεκτρονικού καταστήματος της Megasystems

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια