HO.RE.CA. Restart: Συσκευή αποστείρωσης για την υγειονομική ασφάλεια ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων και άλλων εγκαταστάσεων

03-06-20 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο ενιαίος φορέας ελέγχου τροφίμων εξέδωσε πρακτικές οδηγίες για την ασφαλή αντιμετώπιση του ιού στους χώρους μαζικής εστίασης.

Μεταξύ άλλων, στις σχετικές οδηγίες περιλαμβάνεται η επάρκεια νιπτήρων υγιεινής με ποδοκίνητους μηχανισμούς ή με φωτοκύτταρο για την αποφυγή επαφής με τα χέρια, ο κατάλληλος ρουχισμός και οι μάσκες, οι κάδοι απορριμμάτων με καπάκι, καθώς και τα κατάλληλα απορρυπαντικά απολύμανσης.

Η αποστείρωση κάθε χώρου, είτε πρόκειται για ξενοδοχείο, εστιατόριο ή νοσοκομείο, μπορεί να γίνει αποτελεσματικά με τη συσκευή αποστείρωσης της KARAMCO, η οποία χρησιμοποιεί λάμπες UVC. Ειδικότερα, ο αποστειρωτής ενεργοποιείται κατά την έναρξη ή κατά το κλείσιμο του καταστήματος και αμέσως μετά τον καθαρισμό των χώρων, ώστε την επόμενη μέρα να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους πελάτες τους. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποστείρωσης, δεν θα πρέπει να παραμένει στο χώρο άνθρωπος ή ζώο, γεγονός στο οποίο βοηθάει η λειτουργία του χρονοδιακόπτη.

Όταν το μικρόβιο ακτινοβοληθεί από τις λάμπες UVC, σπάει το DNA του και το εξολοθρεύει. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μετά την απολύμανση, το 99,99% των μικροβίων έχει απομακρυνθεί, όπως και το 100% των ακάρεων. Στη συνέχεια, ο χώρος είναι έτοιμος προς χρήση, λόγω της ακτινοβολίας, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον καθαρισμός. Όσον αφορά στον μηχανισμό, ο αποστειρωτής είναι μικρού μεγέθους και διαστάσεων 25x25x93cm, με βάρος λιγότερο από 4 κιλά ώστε να μεταφέρεται εύκολα και άνετα. Η ισχύς των 150Watt, διασφαλίζει την κάλυψη χώρων έως και 150m².

Τέλος, η διάρκεια ζωής της λάμπας ανέρχεται στις 9.000 ώρες, συνεπώς πρόκειται για μια οικονομική, προσιτή επένδυση, αναγκαία τόσο για την ασφάλεια των πελατών, όσο και του προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στο 210 4826940 ή στο info@karamanis.gr.

Δείτε που θα το βρείτε

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο