Όμιλος Πλειάδες: Ο ιδανικός τρόπος απολύμανσης και αποστείρωσης χώρων στα ξενοδοχεία

25-05-20 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ο Όμιλος Πλειάδες είναι ένας ιδιωτικός όμιλος με επιτυχημένη πορεία εικοσιπέντε ετών, που απευθύνεται επιχειρηματικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι δραστηριότητές του εστιάζουν στους εξής κύριους τομείς:

Ο Όμιλος Πλειάδες παρέχει με αξιοπιστία υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα και στοχεύει στη συνεχή επιχειρηματική ανάπτυξη. Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ιδιαίτερη “Εμπειρία” σε προϊόντα και υπηρεσίες, με γνώμονα τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Η περίπτωση του οχήματος ή ρομπότ Αποστειρωτή – απολυμαντή Υπεριώδους Ακτινοβολίας UVC: Η διαδικασία επαναλειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελληνική επικράτεια δεν θα είναι η ίδια ως διαδικασία από την 1 η Ιουνίου 2020, αλλά απαιτεί την εφαρμογή νέων ειδικών πρωτοκόλλων και διαδικασιών. Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος Πλειάδες προσφέρει καινοτόμες λύσεις που προάγουν την ποιότητα και τη διασφάλιση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος, με την χρήση οχήματος ή ρομπότ τύπου αποστειρωτή – απολυμαντή με Yπεριώδη Aκτινοβολία UVC ως ιδανικό τρόπο απολύμανσης και αποστείρωσης χώρων στα ξενοδοχεία.

Η χρήση του οχήματος αποστειρωτή – απολυμαντή με χρήση Yπεριώδους Aκτινοβολίας UVC προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, σε σχέση με τον συμβατικό τρόπο απολύμανσης και αποτελεί την βέλτιστη τεχνοοικονομική λύση, βάσει ενός καθημερινού προγραμματισμού μιας σειράς επαναλαμβανόμενων εργασιών απολύμανσης και αποστείρωσης των χώρων των ξενοδοχείων μικρής, μεσαίας ή μεγάλης δυναμικότητας.

Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά ενός οχήματος UVC είναι ο φωτισμός ακτινοβολίας ≥107 W / cm 2 με μήκος βραχίονα λαμπτήρα 915 μμ, ήτοι 91,5 εκ και με ισοδύναμο ύψος από το έδαφος: 1190 μμ, ήτοι 1,19 μ. Υπάρχουν και οχήματα με χαμηλότερο ισοδύναμο ύψος. Η γωνία ρύθμισης του βραχίονα του λαμπτήρα είναι από 0 ° έως 180 ° και η ισχύουσα ισχύς σωλήνα λαμπτήρα είναι 2 * 40 W ή 2 * 30 W. Το μήκος κύματος της υπεριώδους ακτινοβολίας είναι 253,7 nm και η ταξινόμηση ασφάλειας είναι class Ι, type Β, κοινός εξοπλισμός.

Η χρήση ενός οχήματος ή ρομπότ UVC συμβάλλει στην εφαρμογή του facilities management στα ξενοδοχεία, συγκρατώντας το πραγματικό λειτουργικό κόστος εντός των ορίων του προϋπολογισμού (operational cost management).

Τα οχήματα αυτά όπως και τα αντίστοιχα ρομπότ είναι πλήρως πιστοποιημένα για την χρήση και την λειτουργία τους και διαθέτουν και λειτουργία με τηλεχειρισμό.

Η αγορά, η εγκατάσταση και η λειτουργία των οχημάτων ή των ρομπότ UVC, καθώς και η εγγραφή τους στον πάγιο κινητό εξοπλισμό των ξενοδοχειακών και λοιπών τουριστικών μονάδων, διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα παροχής των υπηρεσιών σας και συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων λόγω COVID C19, προστατεύοντας ταυτόχρονα την πιστοποιημένη σήμανση των ξενοδοχείων σας και εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του ταξιδιώτη – επισκέπτη. Αυτό δείχνει ότι, προσέχετε όλους τους χώρους των ξενοδοχείων σας βάσει ενός προγραμματισμού.

Επειδή δεν είναι ευρέως γνωστό πόσο καιρό χρειάζεται για την απενεργοποίηση του Covid-19 με το φως του ήλιου ή ποια ποσότητα του υπεριώδους φωτός στο φως του ήλιου ποικίλλει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον καιρό, την εποχή. Η χρήση των οχημάτων ή των ρομπότ απολυμαντές – αποστειρωτές αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο τρόπο να σκοτωθεί ο ιός πριν μολυνθούν οι επισκέπτες.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τον σύνδεσμο της εταιρείας Pleiades-group, πατώντας εδώ.

Pleiades-group

Φωκίωνος Νέγρη 31

11361 Κυψέλη Αθήνα

Τηλέφωνο: 2114131628

Email: info@pleiades-group.gr

διαβάστε ακόμα

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο