Διεθνής διάκριση μάρκετινγκ για την εταιρία βρεφικού εξοπλισμού Περαμάξ

28-04-14 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το βραβείο καλύτερης καμπάνιας μάρκετινγκ απονεμήθηκε στην κυρία Εππη Περδικάρη, επικεφαλής της εταιρίας Περαμάξ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια στο χώρο του βρεφικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, από τον γερμανικό Όμιλο Βritax Romer, τον οποίο αντιπροσωπεύει στη χώρα μας.

Το βραβείο απονεμήθηκε σε ειδική εκδήλωση στην Κολωνία, με τον διεθνή Ομιλο να τιμά με αυτόν τον τρόπο τους καλύτερους αντιπροσώπους του σε όλες τις ηπείρους. Η κυρία Περδικάρη βραβεύθηκε για το γεγονός ότι κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο της εταιρίας στην ελληνική αγορά, και ιδιαίτερα εν μέσω κρίσης.

H ίδια σημειώνει ότι ένας μεγάλος αριθμός γονέων στην Ελλάδα δεν γνωρίζει πώς να τοποθετήσει σωστά τα καθίσματα στα αυτοκίνητα για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών. Γι’ αυτό το λόγο, προσθέτει, η εταιρεία παρέχει στις εγκαταστάσεις της δωρεάν εκπαίδευση σε γονείς για τη σωστή τοποθέτηση των παιδικών καθισμάτων στα αυτοκίνητα.

 

Ο Όμιλος Britax Römer δραστηριοποιείται περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο του σχεδιασμού και προώθησης προϊόντων για την ασφάλεια των βρεφών και των παιδιών όταν ταξιδεύουν (παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, καθίσματα ποδηλάτων κ.α.). Ο Όμιλος δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της βρετανικής Britax και της γερμανικής Romer. 

Σήμερα, ο Όμιλος είναι ένας από τους λίγους στο χώρο που πραγματοποιεί δικές του δοκιμές ασφάλειας με αυτοκίνητα (crash test) προκειμένου να προσφέρει τη βέλτιστη προστασία για τις μετακινήσεις παιδιών και νηπίων.

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο