«100% Hotel Show»: νέα έκθεση για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό τον Φεβρουάριο

12-12-13 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Την πρόοδο της ανάπτυξης του ξενοδοχειακού και τουριστικού προϊόντος, ξεκινώντας από τη σύλληψη της ιδέας του μέχρι την τοποθέτηση στην αγορά, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες της έκθεσης «100% Hotel Show», που θα διεξαχθεί από τις 8-10 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία. Το σύγχρονο αυτό trade show προσανατολίζεται στις ανάγκες του ξενοδόχου, άλλων επαγγελματιών του τουρισμού (όπως travel agents και transfer companies) αλλά και οποιασδήποτε άλλης εταιρείας που ασχολείται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό, ενώ παράλληλα εισάγει έναν νέο θεσμό στα εκθεσιακά δεδομένα, αυτόν του Ενεργού Επισκέπτη.

Οι επισκέπτες του «100% Hotel Show» αποτελούν σημαντικό κομμάτι της έκθεσης, καθώς ενσωματώνονται ενεργά στην καινοτόμο του δομή, δημιουργώντας ένα νέο εκθεσιακό φαινόμενο, τον Ενεργό Επισκέπτη. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία για Networking και Business Development, όχι μόνο με τους συμμετέχοντες εκθέτες, αλλά και μεταξύ τους. 

Οι εκθέτες παρουσιάζονται σε ένα ιδιαίτερο αλλά αρμονικά διαμορφωμένο μείγμα επιβλητικών περιπτέρων αλλά και minimal πάγκων, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εταιρείας, προσφέροντας απρόσκοπτη πρόσβαση από όλους τους επισκέπτες της έκθεσης. Σημαντικό ρόλο, όπως αναφέρεται, παίζει η ομοιογενής κατανομή ανά τομέα, με έμφαση στην επαγγελματική συνάφεια.

Οι τουριστικοί πράκτορες είναι βασικό κομμάτι του «100% Hotel Show» καθώς αποτελούν βασικό γρανάζι της τουριστικής βιομηχανίας. Επιδιώκεται να καλύψει τις ανάγκες των travel agents φέρνοντας τους σε επαφή με προμηθευτές, ειδικά στο κομμάτι της τεχνολογίας που θα τους δώσουν νέες λύσεις, ενώ ταυτόχρονα δίνεται δυνατότητα για Product Development. 

Σειρά από επιλεγμένους Buyers θα έχουν τη δυνατότητα να παραστούν ως Hosted Partner, παρέχοντας ειδικά διαμορφωμένο desk για να πραγματοποιήσουν τα meetings τους με τους επισκέπτες ξενοδόχους αλλά και τους υπόλοιπους επισκέπτες της έκθεσης. 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα