Το Wi-Fi γίνεται Mobile, με την υπηρεσία WiZiFi

21-03-17 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Με την καινοτόμο υπηρεσία WiZiFi, το Wi-Fi γίνεται Mobile για Ταξιδιώτες και Τουρίστες στην Ελλάδα!

Η υπηρεσία WiZiFi σχεδιάστηκε με στόχο να αναβαθμίσει την εμπειρία του σύγχρονου Ταξιδιώτη, απλοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες και την εξέλιξη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Επιτρέπει στον ταξιδιώτη αναψυχής (leisure traveler) να καταγράφει, επικοινωνεί και μοιράζεται τις εμπειρίες του οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, με όποιο μέσο επιθυμεί (κείμενο, φωνή, φωτογραφίες, video), χωρίς περιορισμούς. Του δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα και να βρίσκει πληροφορίες απαραίτητες για το ταξίδι του, ή να πλοηγείται σε οποιοδήποτε σημείο ενδιαφέροντος.

Δίνει επίσης τη δυνατότητα σε όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους (business travelers) να παραμένουν μόνιμα συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο ανταλλάσσοντας άμεσα, αξιόπιστα κα με ασφάλεια κρίσιμες πληροφορίες, επικοινωνώντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο με τους συνεργάτες τους οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Ο πελάτης νοικιάζει τη συσκευή WiZiFI, η οποία είναι ένα Mobile Wi-Fi Hotspot, σε μέγεθος «τσέπης» που λειτουργεί με μπαταρία και έχει αυτονομία μεγαλύτερη των 10 ωρών συνεχούς χρήσης. Επιτρέπει να συνδέονται μέχρι 10 συσκευές smartphones, tablets, notebooks, ή άλλη, έχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση στο Internet οποιαδήποτε στιγμή, με γρήγορες ταχύτητες τεχνολογίας 4G/LTE που φθάνουν έως 150Mbps!

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα για τον ταξιδιώτη είναι:

Σημαντικό ρόλο στην προώθηση και διάθεση της υπηρεσίας WiZiFi έχουν την ευκαιρία να παίξουν οι Επιχειρήσεις του Τουριστικού Κλάδου (Hotels, Resorts, OTAs, Travel Agencies, DMCs, Car Rentals, Yacht Cruising), αναβαθμίζοντας την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών τους, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα έσοδά τους.

Οι Συνεργάτες WiZiFi μπορούν να προσφέρουν την υπηρεσία δωρεάν ή ενταγμένη σε πακέτο υπηρεσιών δίνοντας προστιθέμενη αξία στο προϊόν τους.  Διαφορετικά μπορούν να την προωθήσουν και προτείνουν στους πελάτες τους αφήνοντας τους να την επιλέξουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Σε αυτή την περίπτωση ο Συνεργάτης δεν έχει κόστος ή επιχειρηματικό ρίσκο, καθώς η υπηρεσία ενεργοποιείται και χρεώνεται μόνο αν την επιλέξει ο τελικός πελάτης.

Είμαστε σίγουροι ότι η υπηρεσία WiZiFi έρχεται να συμβάλει στην αναβάθμιση των προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών και τον εκσυγχρονισμό του τουριστικού προϊόντος, παρέχοντας ένα πρόσθετο εργαλείο στις Ελληνικές Τουριστικές Επιχειρήσεις που προσβλέπουν στην ικανοποίηση και την βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών τους.

Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε την υπηρεσία WiZiFi στους πελάτες σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 211.121.5000 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ

 
 

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή