Μετατρέψτε τον καφέ σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ξενοδοχείου σας

08-02-17 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τι κάνει ένα ξενοδοχείο ξεχωριστό; Οι επισκέπτες δηλώνουν πως ανάμεσα στα βασικά κριτήρια επιλογής τους όπως η καθαριότητα, η τοποθεσία και η δωρεάν σύνδεση με Wi-Fi, βρίσκεται και η παροχή ενός απολαυστικού πρωινού!

Ο καφές αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά ενός πρωινού και το γεγονός αυτό σε σύνδεση με την παγκόσμια εξέλιξη στην κουλτούρα του καφέ έχει οδηγήσει σε αύξηση των γνώσεων και των προσδοκιών. Οι καταναλωτές θεωρούν παντού πλέον δεδομένη, την ποιότητα και την ποικιλία στα ροφήματα τους αλλά για τους ξενοδόχους αυτό σημαίνει πολυπλοκότητα υλικών & εξοπλισμού, απασχόληση εξειδικευμένου προσωπικού κλπ.

Τα νέα συστήματα Nescafe Alegria έρχονται να καλύψουν εύκολα και αποτελεσματικά αυτές τις αντικρουόμενες ανάγκες μετατρέποντας τον καφέ σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ξενοδοχείου!

Πλέον μπορείτε να προσφέρετε και στο δικό σας επαγγελματικό χώρο ποιοτικά ροφήματα με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς την ανάγκη απασχόλησης προσωπικού. Μια γκάμα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και μηχανές βρίσκονται στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αποκτήστε τον ιδανικό συνεργάτη για να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες του πρωινού, των bar και των συνεδριακών χώρων του ξενοδοχείου σας! Με τα συστήματα Nescafe Alegria μπορείτε να απολαμβάνετε και να προσφέρετε μια σειρά προνομίων:

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας