Ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης-θέρμανσης, παραγωγής ζεστού νερού χρήσης & ψυχαγωγίας

04-08-16 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Με βάση την πολυετή τεχνογνωσία και τις εξελιγμένες τεχνολογίες της, η LG Electronics (LG), ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των επιχειρηματικών λύσεων, προσφέρει τις πιο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, που στοχεύουν στην πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών που έχουν οι επαγγελματίες.

Πρωτοστατώντας σε μια αγορά που γνωρίζει ταχύτατη ανάπτυξη στην Ελλάδα, η LG Electronics Ελλάς, με πλούσιο portfolio επαγγελματικών ξενοδοχειακών λύσεων, διαθέτει λύσεις ψύξης, θέρμανσης, παραγωγής ζεστού νερού χρήσης και ψυχαγωγίας στους επαγγελματίες που έχουν ως επίκεντρο την παροχή εμπειρίας πολλών αστέρων για τους επισκέπτες τους.  

Ως προς την παραγωγή ζεστού νερού, οι πρωτοποριακές λύσεις της LG περιλαμβάνουν αντλίες θερμότητας LG Therma V που αποτελούνται από κομψές και πρακτικές στην εγκατάσταση μονάδες Υψηλών ή Μεσαίων Θερμοκρασιών Split & Μεσαίων Θερμοκρασιών Monobloc, κατάλληλες για μεσαίες και μικρές μονάδες φιλοξενίας. Τα καινοτόμα συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης LG Hydrokit αποτελούν εγγύηση για το χαμηλότερο κόστος μεγάλων ποσοτήτων νερού και τη σημαντικότερη εξοικονόμηση ενέργειας στην αγορά, σε συνδυασμό με τις εξωτερικές μονάδες LG Multi V IV. Οι αντλίες θερμότητας της LG διαθέτουν πιστοποίηση από τον οργανισμό ‘Eurovent’, έχουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση και είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Μπορούν να τροφοδοτήσουν απ’ ευθείας ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης και καλοριφέρ, ενώ η τοποθέτηση τους μπορεί να προσαρμοστεί σε υπάρχουσες ή νέες κτιριακές εγκαταστάσεις. 

LG Multi

LG heat Pumps

lg

Στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, η σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG Pro:Centric Smart IP Hotel TV μπορεί αναμφισβήτητα να καλύψει τις ανάγκες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των πελατών. Ο κομψός σχεδιασμός, η άριστη ποιότητας εικόνα/ήχου και οι πολλαπλές λειτουργίες των Hotel TVs εγγυώνται διαμονή υψηλών προδιαγραφών για τους πελάτες, ενώ εξασφαλίζουν σύντομο χρόνο απόσβεσης χωρίς επιπλέον μηναίο κόστος για τους ξενοδόχους. 

Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες τους, οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG Pro:Centric IP δίνουν τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να καλωσορίσουν τους πελάτες τους με ένα μήνυμα, και να τους παράσχουν χρήσιμες πληροφορίες σε διάφορες γλώσσες όπως η πρόβλεψη του καιρού, οι διαθέσιμες υπηρεσίες, οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ο οδηγός των καναλιών και τα αξιοθέατα της περιοχής. Επίσης, οι τηλεοράσεις εξασφαλίζουν στους επισκέπτες την απόλυτη εμπειρία άμεσης αναπαραγωγής περιεχομένου πολυμέσων μέσω φορητών συσκευών (π.χ. κινητό) και συγχρονισμού ήχου μέσω bluetooth, συνδέοντας τες άμεσα και εύκολα στο ηχείο της τηλεόρασης.

lg

Επισκεφθείτε το B2B site της LG Electronics Hellas, http://www.lg.com/gr/b2b, για  να δείτε τις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, αποκτώντας εξειδικευμένη ενημέρωση για τα προϊόντα που διαθέτει η LG Electronics για τις επιχειρήσεις.

 

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour